Kom voor gratis energieadvies naar gemeentehuis Ermelo

Foto: Eigen foto

Wie vragen heeft over de verduurzaming van zijn woning of energiebesparing kan binnenkort terecht tijdens het 25-minuten energieadvies in het gemeentehuis van Ermelo.

Elke derde donderdag van de maand is energieadviseur René de Brouwer aanwezig om vragen te beantwoorden. Het eerstvolgende moment is donderdagavond 21 februari tussen 18.00 – 20.00 uur.

Dit bericht Veluwe Duurzaam.

Inschrijven verplicht
Het 25-minuten energieadvies is gratis en wordt aangeboden door de gemeente Ermelo in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. In verband met de planning is inschrijven verplicht. Wie vragen heeft over bijvoorbeeld de isolatie van zijn woning, duurzame installaties of bouwkundige uitdagingen, kan daarmee naar het 25-minuten energieadvies. Energieadviseur René de Brouwer is een ervaren adviseur die graag allerlei technische vragen beantwoordt. Ook inwoners die tegen problemen bij de verduurzaming aanlopen zijn welkom.

Eén vraag centraal
Tijdens het gesprek staat één vraag centraal. Bezoekers kunnen aanvullend energienota’s of bouwtekeningen meenemen. Hoe meer informatie wordt meegebracht, hoe efficiënter het gesprek verloopt. Inschrijven voor een 25-minuten energieadvies kan via www.veluweduurzaam.nl/ermelo/spreekuur

Meer advies
Wie liever een advies aan huis wil, kan bij Veluwe Duurzaam een energieadviesgesprek aanvragen of een afspraak maken met een energiecoach van Stichting Natuur- en Milieuplatform Ermelo. Zij kunnen ook langskomen met een warmtebeeldcamera.

Lening
Voor vragen over de duurzaamheidslening, isolatiesubsidie of andere financieringsmogelijkheden kan direct contact opgenomen worden met Veluwe Duurzaam, het duurzaamheidsloket van Ermelo. Kijk voor meer informatie op www.veluweduurzaam.nl/ermeloduurzamer

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden