Onweer en regen ‘torpederen’ opening glijbaan in wijk Oost Ermelo

Marian van der Geest had vanmiddag, donderdag 9 augustus, niets aan het toeval overgelaten. Tot in de puntjes was het feestje geregeld om de opening van de nieuwe glijbaan op kinderspeelplaats aan de Veldweg, bij het hertenkamp. Compleet met versierde glijbaan, slingers tot een picknicktafel vol lekkers voor ouders en kinderen.

Het weer had Marian echter niet in de hand. 

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Dikke druppen
De glijbaan was nog maar nauwelijks officieel geopend of een donkere lucht en dikke druppen kondigden de onweersbui aan. Nog net konden buurtkinderen en ouders even genieten van een paar hapjes en slokjes, tot de hemelsluizen zich helemaal openden en er vervaarlijk klinkend gerommel in de verte klonk. Waarop in allerijl de spullen moesten worden ingepakt.

Blij
Marian zelf kon er niet echt zo mee zitten. Ze is allang blij dat er nu een veilige glijbaan staat, wat haar ruim een jaar heeft gekost om het voor elkaar te krijgen. De vorige glijbaan kampte namelijk met een trap die bijna loodrecht op de grond was geplaatst, zonder een leuning voor de kinderen om zich aan vast te houden. Leverancier IJslander dacht het probleem op te lossen door aan weerszijden van de glijbaan een beugel te lassen. Toen was de afstand tussen de trap en de beugels echter veel te groot. Klik HIER en HIER voor eerdere berichtgeving.

Helemaal top!
Vlak voor de zomervakantie mocht Marian van het Leefbaarheidsteam van de gemeente Ermelo een nieuwe glijbaan uitzoeken. Voor de bui losbarstte bedankte Marian Joop van der Borg en Sjoerd van ’t Hof van het Leefbaarheidsteam van de gemeente Ermelo dan ook. “Onze speelplaats is nu helemaal top!”

Reacties

gallery
38057
Marian van der Geest had vanmiddag, donderdag 9 augustus, niets aan het toeval overgelaten. Tot
https://ermelo.nieuws.nl/gemeenteberichten/20180809/onweer-en-regen-torpederen-opening-glijbaan-wijk-oost-ermelo/
2018-08-09T15:59:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/08/09155231/32EN-GLB1.jpg
Gemeente