Burgemeester Baars wenst getroffenen storm sterkte toe

Foto: Ingezonden

Hoe hevig de westerstorm vandaag ook in Ermelo woedde hield zelfs burgemeester André Baars bezig. Met een persoonlijke noot op de gemeentelijk website wenst hij iedereen die getroffen is door de schade sterkte toe.

“Gelukkig geen persoonlijke ongelukken! Daar ben ik als burgemeester van Ermelo heel blij mee. Want het ging er hevig aan toe vandaag en dat hebben we hier in ons bomenrijke Ermelo goed gemerkt.

Veel bomen en takken sneuvelden en dat zorgde voor gevaarlijke situaties. Vijf doorgaande wegen moesten worden afgesloten en de bossen waren – en zijn nog steeds – levensgevaarlijk. Helaas hebben veel mensen wel schade opgelopen aan bijvoorbeeld hun huis of auto. En dat geeft altijd weer zorgen.

Ik wens iedereen die getroffen is door schade dan ook sterkte toe. De brandweer, de medewerkers van het team wijkservice van de gemeente en extra ingehuurde aannemers hebben met man en macht gewerkt aan de vele meldingen van gevaarlijke situaties.

En nog steeds zijn zij bezig. Petje af voor deze medewerkers! De komende dagen zullen nog volop in het teken staan van opruimwerkzaamheden. Voor nu is het ergste voorbij. Ik wens iedereen een veilig thuiskomen en een rustige avond.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen