Ontwikkelingen Strand Horst Ermelo nu écht in de lift

Foto: Gemeente Ermelo

Na jaren van steggelen over de gewenste ontwikkelingen voor Strand Horst lijken de ondernemers op korte termijn écht met concrete plannen aan de slag te mogen gaan. Wethouder Jan van Eijsden deelde vandaag, donderdag 31 augustus, verheugd mee dat het college heeft ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan voor Strand Horst.

Het bestemmingsplan wordt volgens Van Eijsden nu 6 weken ter inzage gelegd. “We wachten eventuele zienswijzen op het plan af, en hopen dat de gemeenteraad de plannen in januari 2018 accordeert.”

Drijvende vakantiewoningen
Het is de bedoeling dat er lodges komen bij Telstar Surf, vakantieappartementen boven Bellini’s en Wok Inn, drijvende vakantiewoningen in de jachthaven, een kleine uitbreiding bij Fundustry voor dagrecreatie, een evenementenhal en twee hotels. Daarnaast maakt natuurontwikkeling bij het Groene Kruispunt onderdeel uit van de plannen. Ook voor strandgasten blijft er van alles te beleven.

Inloopavond
Op dinsdag 3 oktober organiseert de gemeente Ermelo een inloopavond om een beeld te krijgen van de toekomstplannen voor Strand Horst.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen