Commissaris van de Koning brengt werkbezoek aan Ermelo

Foto: Gemeente Ermelo

Donderdagmiddag 3 november bracht de Commissaris van de Koning van de Provincie Gelderland, de heer Cornielje, een werkbezoek aan de gemeente Ermelo.

Dit bericht de gemeente Ermelo

Tijdens zijn bezoek werd samen met het College van Burgemeester en Wethouders o.a. van gedachten gewisseld over de intergemeentelijke samenwerking en diverse Ermelose projecten die in ontwikkeling zijn of inmiddels gerealiseerd werden. Te denken valt aan de Centrumontwikkeling, de Vitale Vakantieparken en Strand Horst.

Insecten
Ook stond een bezoek aan het Ermelose bedrijf Proti-Farm op het programma. Alle aanwezigen werden hier door CEO Heidi de Bruin ingewijd in de wereld van de insectenkwekerij, van waaruit grote hoeveelheden insecteningrediƫnten worden geleverd aan de voedsel- en farmaceutische industrie. Een kijkje op de daadwerkelijke kweeklocatie van Kreca maakte het bezoek af.

Vergaderen in Lucaskerk
Tot slot vond er een buitengewone Raadsvergadering plaats in de Lucaskerk. Wethouder Van den Bosch presenteerde hier onder andere de concept-structuurvisie van Landgoed Veldwijk, waarop raadsleden doorpraatten over deze toekomstige ontwikkelingen. Verder werd ook tijdens deze Raadsvergadering met de heer Cornielje gesproken over de samenwerking in de regio.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen