Wie in Ermelo wordt 5.000ste bezoeker bij afvalbrengstations Fa Kamphorst?

Foto: Gemeente Ermelo

Wie in Ermelo wordt morgen, donderdag 6 oktober, de 5.000ste bezoeker bij afvalbrengstations Fa Kamphorst? De gelukkige krijgt een bos bloemen en een toepasselijk cadeau van Kamphorst.  

Dit bericht de gemeente Ermelo

Sinds 1 oktober 2015 kunnen Ermeloërs, door gebruik te maken van de afvalpas, grof groen afval gratis inleveren bij het afvalbrengstation Fa Kamphorst aan het Rodeschuurderwegje in buurtschap Horst.
In een jaar tijd hebben bijna 5000 bezoekers meer dan 750 ton groenafval aangeleverd. Wij verwachten op donderdag 6 oktober a.s. rond 10.00 uur de 5.000ste bezoeker te mogen begroeten. De gelukkige zal ontvangen worden met een bos bloemen en een toepasselijk cadeau van de fa. Kamphorst. Wethouder Jan van Eijsden, die verantwoordelijk is voor de afvalinzameling in Ermelo zal ook aanwezig zijn en namens de gemeente ook een kleinigheid aanbieden.

Alle grof groenafval dat bestaat uit snoeiafval, takken, struiken, wortels en stobben wordt verwerkt tot grondstof (biomassa) voor groene energie. De nieuwe grondstof wordt ook ingezet als bodemverbeteraar. Deze bodemverbeteraar vindt gretig aftrek bij particulieren en hoveniers. Ook de gemeente Ermelo maakt gebruik van dit product.

Voor meer informatie en vragen over de verwerking van grof groenafval of over afvalbrengcentrum Fa Kamphorst kunt u contact opnemen met de heer Bonnie Wopereis, telefoon 0341-552025. Voor vragen over de afvalpas kunt u bellen met 0800 2224111.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen