Loopgroep Visie Ermelo begeleidt lopers halve Marathon van Ermelo 2019 gratis

Foto: Jacques Zuiderwijk

Ook dit jaar kunnen deelnemers van de Ermelose halve marathon zich als beginner of gevorderde hardloper, gratis laten begeleiden voor het evenement op zaterdag 1 juni 2019. De organisatie biedt voor het derde jaar op rij de begeleiding door gecertificeerde trainers aan, zonder kosten voor de deelnemer.

Goed schema
Dick van Leeuwen zegt namens de organisatie dat Loopgroep Visie de trainingen begeleiden. “Veel mensen willen graag een keer een vijf kilometer hardlopen. Het is moeilijk om je alleen voor te bereiden en ook de juiste dingen te doen. Daarom starten we weer een beginnerscursus. Maar ook mensen die dromen van een tien kilometer of halve marathon, kunnen dat beter als groep voorbereiden met een goed schema.”

Voorlichtingsavond
Op woensdagavond 20 februari is er een voorlichtingsavond bij Intersport in Ermelo. Daar kan iedereen terecht met vragen en zullen we uitleg geven over de bedoeling. De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond en zaterdagmorgen vanaf maandag 3 maart. Deelnemers kunnen zelf kiezen hoe vaak ze willen trainen.’’

halvemarathonvanermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen