Sparta Ermelo viert beweegdiploma-feest

Foto: Jeanne Dijkstra

In de Wethouder Balverszaal aan de Volenbeekweg was het woensdagmiddag, 24 juni, een gekrioel van kindertjes. Hier werd namelijk het beweegdiplomafeest gevierd van de kinderen van de Arendhorst en Beertje Puk. Samen met JOGG (jongeren op gezond gewicht), de school en de opvang werd het een superleuk feest.

Door Jeanne Dijkstra

Onder de bewonderende blikken van opa’s en oma’s en vaders en moeders en familieleden, lieten de kleuters zien wat zij allemaal niet al konden: hinkelen, op de evenwichtbalk lopen, springen, met ballen dribbelen en gooien, in het wandrek klimmen, schommelen, door een buis kruipen, aan een touw slingeren, trampoline springen en nog veel meer.

Onder de bezielende leiding van Sparta trainster Irene Ruis lieten ze alle oefeningen zien die ze op donderdagmorgen bij het kinderverblijf Beertje Puk hebben geleerd. En aan hun glunderende gezichtjes te zien, met heel veel plezier. De vaders en moeders en andere familieleden genoten net zo veel van de verrichtingen van hun kroost, als de kinderen zelf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen