Crescendo reist met voorjaarsconcert de wereld rond

Foto: Calumma

Op 25 april vindt het jaarlijkse Voorjaarsconcert van Chr Harmonie Crescendo plaats. Het belooft een bijzonder en gevarieerd concert te worden. Dit jaar reist het orkest namelijk met Peacock’s Restaurant de wereld rond.

De muziek is geïnspireerd is op plaatsen, landen en continenten waarbij de sfeer ook wordt begeleid met beelden en lichteffecten. Van Oregon in Amerika via de Zuidpool, met een solo van één van de jeugdleden, naar de grootsheid van het Afrikaanse continent met de ‘African Symphony’. Ook worden Berlijn, Wellington en Havana aangedaan met bijpassende muziek.

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het concert. De organisatie: “Veel van de basisschoolkinderen hebben de afgelopen maanden op school bezoek hebben gehad van EDG in samenwerking met Crescendo. Het waren fantastische lesmiddagen waarbij de kinderen leerden te spelen op hun favoriete blaas of slaginstrument. Daarom mogen ze het geleerde bij dit concert in de praktijk brengen. In de pauze krijgen deze muziekliefhebbers een korte instructie voor het spelen van de Afrikaanse Djembé. Vervolgens treden ze op met het grote grote orkest.!”

Het concert vindt plaats in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo. De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). De toegang bedraagt 10 euro (inclusief consumptie); kinderen t/m 12 jaar gratis onder begeleiding van een (betalende) volwassene.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop te koop à 8 euro bij Riemer en Walinga Boekverkoopers, Stationsstraat 131 of Christelijke Boekwinkel, Molenaarsplein 28.
Meer informatie kunt u vinden op www.crescendo-ermelo.nl

Banner SJ van Panhuis 300x125 x

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen