Halve marathon Ermelo start en finisht op Molenaarsplein

Foto:

De vijfde halve marathon van Ermelo wordt gehouden op 25 april 2015. 

Daarnaast staan ook de vijf en tien kilometer op het programma. De vijfde editie van het evenement is verplaatst naar het centrum van het dorp Ermelo.
De start en finish vinden plaats op het Molenaarsplein en de deelnemers zullen rondom het centrum van Ermelo een parcours lopen, waarbij het centrum meerdere malen wordt doorkruist. Dit gaat voor veel sfeer zorgen op en rondom het parcours. Begin januari 2015 zal het parcours worden vrijgegeven.
De organisatie stelt mensen die zich willen voorbereiden op één van de afstanden, in staat dit onder vakkundige begeleiding te doen. Op dinsdag 13 januari 2015 wordt voor geïnteresseerden een informatieavond gehouden, waarin men kan kennismaken met de ervaren hardlooptrainer Geerhard de Ronde.
De aanvang is 20.00 uur in het beweegcentrum van Stichting de Ultieme Uitdaging aan de Stationsstraat 91a te Ermelo. Er zullen dan nadere afspraken worden gemaakt waar en wanneer er getraind gaat worden. Het parkoers zal begin januari te vinden zijn op de website van het hardloopfestijn: www.halvemarathonermelo.nl
39en-banner-de-bijzondere-winkel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen