DVS’33 en Rabobank StimuleringsFonds Ermelo maken samen werk van cashless betalen

Foto:

Vanaf 1 januari 2015 kan bij de voetbalvereniging aan de Sportlaan ‘het natje en droogje’ elektronisch worden betaald. Als het systeem eenmaal is aangelegd en werkt, ‘kan een kind de was doen’ met cashless betalen. Met opgewaardeerde betaalsleutels of polsbandjes in verschillende uitvoeringen kunnen gebruikers makkelijk afrekenen, zonder nog met een eurocent op zak te lopen. 

En dat is nu juist het doel van de weg die de Ermelose hoofdklasser ingeslagen is; het bevorderen van een veilig sportklimaat. Een streven waar het Rabobank StimuleringsFonds Ermelo graag aan meewerkt door financieel tegemoet te komen in de helft van de kosten. De andere helft heeft de Ermelose voetbalclub zelf ingezameld met acties als de club van 100, de grote clubactie en de vriendenloterij. Een eigen inbreng die zeer op prijs wordt gesteld door het Rabobank StimuleringsFonds Ermelo.

Ultiem voorbeeld van samenspel
Voorzitter Aart Goossensen: “Dit is een prachtig voorbeeld van samenspel tussen DVS’33 en de Rabobank. Net als de voetbalclub vindt ook de Rabobank de jeugd, veiligheid en toekomst belangrijk. Wat dat betreft voelt de Rabobank zich maatschappelijk erg verbonden met gezinnen, en is het in feite gewoon een gezinsbank.” Hij verwacht niet dat het contante geld compleet uit beeld verdwijnt. “Cashless betalen is geen verplichting, maar biedt wel veel gemak en is een stuk veiliger.”

Pannaveld voor de jongste jeugd
Van het ‘gezamenlijk’ budget wordt bovendien een pannaveld voor de jongste jeugd gerealiseerd om er veilig te sporten en te spelen. Het veld krijgt een plek op een in het oog springende locatie bij het hoofdveld, op een groenstrook parallel aan de Sportlaan. “Er komt ook een laag hekje omheen”, licht Aart Goossensen het veiligheidsaspect toe, “zodat de jeugd niet alle kanten opvliegt.” 
Om het pannaveld als zichtlocatie nog meer te vergroten wordt daarnaast de kantine zó verbouwd dat clubhuis-bezoekers hun grut prominent in beeld hebben. De bossages die nu het zicht op het veld in de weg staan, verdwijnen door een geheel nieuwe indeling die DVS’33 voor ogen heeft met de verbetering  van de entree van de voetbalclub. De club is van plan om aan het begin van het voetbalseizoen 2015/2016 te starten met de werkzaamheden.
Het Rabobank Randmeren StimuleringsFonds (RRSF) Ermelo steunt maatschappelijke organisaties/initiatieven met een beperkt budget. Ook organisaties in Ermelo die geen lid of klant zijn van Rabobank Randmeren kunnen een beroep doen op het Stimuleringsfonds. 
Meer weten? 
Meer informatie over het Rabobank Randmeren StimuleringsFonds en een aanvraagformulier vindt u op www.rabobank.nl/randmeren.
39en-banner-caf-de-molenaer
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen