Sinterklaas neemt een alternatieve route voor de intocht op 15 november

In verband met het pimpen van de Stationsstraat vanaf de Rabobank tot kruising Horsterweg, wordt de route van de intocht omgeleid.

Sinterklaas arriveert zaterdag 15 november om half twee op het Raadhuisplein voor de grootse intocht. De werkgroep van het sinterklaascomité van het Centrum Management van Ermelo heeft in verband met de werkzaamheden in een groot gedeelte van de Stationsstraat de volgende alternatieve route uitgestippeld: 
Sinterklaas vertrekt met zijn gevolg vanaf het Kerkelijk Centrum over de Groeneweg richting de Dr. Holtropstraat, rechtsaf naar de  Dr. van Dalelaan, rechtsaf het Schoolpad op, op de kruising Holtropstraat / Kerklaan richting de Immanuelkerk om rond half twee de kinderen te begroeten op het Raadhuisplein.
Omleiding via de Rietlaan
Na een groots welkom vervolgt Sinterklaas met zijn gevolg de intocht via de Stationsstraat richting De Enk, vervolgt zijn weg via de Stationsstraat om op de kruising bij de Rabobank linksaf de Rietlaan in te slaan, vervolgens rechtsaf naar de Hortensialaan en bij de kruising rechtsaf de Horsterweg op, langs de Nieuwe Kerk richting het Molenaarsplein. Vervolgens neemt de intocht de route linksaf naar Julianalaan, direct rechtsaf voor een rondje op het plein van winkelcentrum De Verbinding. Sinterklaas vervolgt zijn route naar de Pastorieweg om rechtsaf te eindigen aan de Torenlaan. 
Startschot voor wereldrecord Twister
Na een welkome pauze spoedt het gezelschap uit Spanje zich naar Museum Het Pakhuis om getuige te zijn van het verbreken van het wereldrecord Twister. Kom dus na de intocht naar het Molenaarsplein en ‘t Weitje om mee te helpen het record te verbreken. Het huidige wereldrecord stamt uit 1987 en telde toen 4160 deelnemers. Om 15.45 uur geeft Sinterklaas het startschot voor de poging. 
bfql9wttuj8kwx2he58ig365r
Intrek in Pakjeshuis
Vervolgens neemt hij net als voorgaande jaren zijn intrek in het tot Pakjeshuis omgebouwde museum en is iedereen welkom hem op 6 december weer uit te zwaaien. Tussentijds valt er van alles te doen in het Pakjeshuis, zie voor het programma: www.hetpakjeshuisermelo.nl
ziwuemiwhuk8pk833cf8thosf
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen