DickBlaft naar de levensgevaarlijke aanwezigheid van politici op straat

Foto:

Columnist Dick Leene pleit voor samenscholingsverbod voor politici en ambtenaren in functie.Politici op straat? Bel onmiddellijk!

Lieve lezers; ik ben er niet gerust op. Gisterenmiddag betrapte ik vanuit mijn strategisch in de Stationsstraat gelegen uitzichtpost Wethouder Van den Bosch tijdens een onaangekondigde inspectieronde. Een zeven man sterke delegatie waarin ongetwijfeld ambtenaren, planologen en misschien zelfs een enkele bouwkundige keek met bovennormale belangstelling naar de gevels boven winkels in het centrum. 
Dat belooft meestal weinig goeds. Ik voorzie aanschrijvingen, nieuwe voorschriften, heffingen per strekkende meter vlaggenmast of dwingend kleuradvies voor puien in de nieuwe Stationsstraat. Levensgevaarlijk! U kent mijn standpunt over het ambtelijk apparaat en lijsttrekkers; het liefst zie ik ze veilig binnenskamers vergaderen in het Gemeentehuis. Daar zijn ze goed in. Het is vanzelfsprekend prima als ze af en toe even kort naar buiten gaan om het hoogste punt te vieren van Verbinding 2b met wat z.g. pannenvet, om een prijs uit te reiken aan de beste ondernemer, of bij het onthullen van een kunstwerk ’s morgens vroeg, maar daarna graag snel weer naar binnen. 
Liever niet teveel onbewaakt door de Stationsstraat. Ik bepleit dan ook een samenscholingsverbod voor politici en ambtenaren in functie, voor de gehele lengte van de straat. We hebben in ‘de lanen’ kunnen zien wat een akelige gevolgen deze belangstelling met zich mee kan brengen. Met de Centrummanager zal ik bespreken hoe we met winkeliers en bewoners van het Centrum een soort politici-alert kunnen instellen met een 24-uurs meldlijn. Ik heb er slecht van geslapen mensen….
dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl 
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
 
banner-uw-topslijter
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen