Afslag Tien viert verkiezing van ‘Leukste restaurant’ met een feestje

Foto:

Stem en maak kans op een diner voor twee.

Op zondag 9 november heeft Afslag Tien, op Strandparc Nulde aan de A28, afslag 10, van 15.00 tot 18.00 uur 3 uur lang borrelen, met diverse huis bereide hapjes, voor de all-in prijs van maar € 17,50 p.p. U kunt luisteren naar het muzikale duo William Smulders en Lieke Grey uit Putten. William is een virtuoze gitarist, zowel Lieke als William hebben een professionele zangstem. Samen zetten zij een ijzersterke sound neer. Grey & Smulders bezorgen u een onvergetelijke middag; om dat te bereiken putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald (www.liveduo.nl). De muziek is niet te luid, zodat u ook nog gezellig kunt kletsen.
 
Wilt u in ieder geval nog een keer, natuurlijk het liefst nog twee keer (e-mail/sms en Facebook), op Restaurant Afslag Tien stemmen via (www.restaurantverkiezing.nl/selecteer/dv/afslagtien)? Laat weten via de Facebook-pagina van Afslag Tien (www.facebook.com/pages/Afslag-tien/129153367253091) dat u heeft gestemd en we verloten een diner voor twee! De trekking en uitreiking van dit gratis diner vindt ook plaats op zondagmiddag 9 november.
 
Aansluitend op de feestelijke middag stuurt het team van Afslag Tien u niet direct naar huis. U kunt blijven zitten in de knusse entourage van het haardvuur en genieten van een 3 gangen menu inclusief een drankje naar keuze voor € 27,50 p.p. U kunt hierbij kiezen uit een, door uw kok Bart vers gemaakt, vis-, vlees-, wild- of een vegetarisch gerecht. De chef verrast u tevens graag met een extra gang van het huis.
 
Reserveer direct telefonisch voor de middag en/of avond, opdat u zeker bent van een plek. Bel uw gastvrouw Cindy Onstenk, 0341-360752. Afslag Tien staat voor u klaar!
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden