VVV Ermelo organiseert Nazomerfietsdag van 20, 40 en 55 kilometer

Foto: Via VVV Ermelo

VVV Ermelo organiseert op zaterdag 19 september een prachtige Nazomerfietsdag, een leuke en verrassende route die door diverse gebieden en landschappen gaat. Deze fietstocht op eigen gelegenheid heeft drie verschillende afstanden, namelijk 20, 40 en 55 kilometer, zodat jong en oud kan deelnemen.

Dit bericht VVV Ermelo.

Langs de waterkant
De tocht gaat via de Schaapskooi, langs het landgoed Staverden, via de Elspeetse heide langs de Stakenberg en door de bossen richting Hierden en Harderwijk. Vervolgens langs de waterkant door Horst terug naar Ermelo. De route is 40 kilometer lang en kunt u verlengen tot 55 km. of verkorten tot 20 km.

Gezellig en feestelijk
Samen met een aantal ondernemers probeert VVV Ermelo deze dag gezellig en feestelijk te laten verlopen. U krijgt een actie- en stempelkaart mee waarmee u aantrekkelijke kortingen krijgt bij diverse horecagelegenheden langs de route. Na afloop van de fietstocht ontvangt iedere deelnemer een herinnering.

Starttijd reserveren
VVV Ermelo werkt met een bepaald aantal starters per half uur, dus het is mogelijk (maar niet verplicht) om een starttijd te reserveren. U kunt vertrekken vanaf 8.30 uur en u hebt tot 18.00 uur om uw herinnering op te komen halen. Reserveren kan telefonisch via tel. 0341-552200/06-44470591 of per e-mail op [email protected] Ook kunt u langs komen bij ons in de winkel aan de Stationsstraat 20. De kosten voor deze fietsdag zijn € 3,50 voor volwassenen en € 2,25 voor kinderen (t/m 12 jaar).

Fiets gezellig mee!
Wilt u een mooie fietstocht maken en een erg leuke dag hebben, kom dan zaterdag 19 september naar het Molenaarsplein in Ermelo en fiets mee! Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo, tel. 0341-552200 of kijken op www.ermelobuitenleven.nl Het vertrek is bij VVV Ermelo, fiets dus gezellig mee!

  • Datum: zaterdag 19 september
  • Tijd: vanaf 08.30 uur
  • Locatie: starten vanaf VVV Ermelo
  • Website: www.ermelobuitenleven.nl
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden