Vernieuwde Theater Dialoog Ermelo trapt af met rockconcert van Brucified

Brucified is een waar eerbetoon aan 'The Boss'.
Foto: Jan Hoekstra Fotografie

Theater Dialoog Ermelo is weer terug! Na lang wachten zijn er vanaf oktober 2022 weer voorstellingen in de gerenoveerde theaterzaal aan het Raadhuisplein in Ermelo. We gaan van start met een prachtig rockconcert van Brucified op vrijdag16 september 2022 om in samenwerking met exploitant Interactie te checken of alles werkt naar behoren.

Dit bericht Theater Dialoog.

Kaarten bestellen
Kaarten bestellen gaat eenvoudig: via de website www.theaterdialoogermelo.nl, klik op bestellen en u ontvangt na afrekenen een kaart met QR-code, die u kunt opslaan op uw telefoon of kunt uitprinten voor de toegangscontrole. Zitplaats reserveren is niet nodig, de tribune is ingeklapt dus u heeft volop ruimte om mee te swingen.

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen is zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met zijn E Street Band is hij legendarisch geworden en veroverde hij een vaste plek in vele harten, platenkasten en hitparades.

Eerbetoon aan ‘The Boss’
Brucified is een waar eerbetoon aan ‘The Boss’. Ze zijn inmiddels bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doen er met hun act alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concertendie Bruce nog steeds geeft.

Aanbieding
Nog niet alles is gereed in de Theaterzaal. Daarom bieden wij u de kaartjes aan voor € 20,- per persoon. De drankjes bij dit concert zijn voor eigen rekening. De zaal is open vanaf 19.45 uur, aanvang is 20.15 uur. Grijp deze kans, kom genieten van dit concert en help ons mee te testen of het dak het houdt!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen