Stichting Twinkel organiseert muziekochtend voor ‘bijzondere kinderen’

Doe je net als Rozemarijn ook mee?
Foto: Stichting Twinkel

Ben jij ook dol op muziek? Zelf muziek maken op een instrument? Dansen of meebewegen op muziek? Of misschien wel muziek luisteren? En ben jij heel bijzonder omdat je een beperking hebt? Dan zoeken we jou!! Elk kind of jongere die door zijn beperking niet aan het reguliere aanbod van muziek mee kan doen is van harte welkom.

Op zaterdagmorgen 19 september ben je om 11.00 uur welkom op de kennismakingsochtend met muziek. Een deskundige muziekdocente van Cultuurkust, die bekend is met deze doelgroep, verzorgt de muzieklessen. En natuurlijk blijft het niet bij de kennismaking. Als je het leuk vindt, ben je ook op de volgende zaterdagen van harte welkom. Voor dit jaar zijn dat de volgende dagen

– 3 oktober
– 17 oktober
– 31 oktober
– 14 november
– 28 november
– 12 december

Tijdstip: van 11.00 tot 12.00 uur
Waar: De Roef, Zuiderzeepad 1 te Harderwijk.

De eerste kennismaking is gratis, voor de volgende dagen vragen we een kleine bijdrage. Je kunt je kind opgeven via de mail:[email protected] of bel naar 06-23816195 voor meer info.

Als je wilt geef dan naast de naam en leeftijd van je kind, ook de ontwikkelingsleeftijd van je kind door en eventuele bijzonderheden. Dan kan daar wellicht rekening mee gehouden worden.

Over Stichting Twinkel
Twinkel is een ouderinitiatief en is onlangs opgericht in Ermelo om kinderen en jongeren met een beperking uit de omgeving van Ermelo en Harderwijk ook mee te laten doen met beleef-, muziek of sportactiviteiten. Ook worden er wandelingen en informatiebijeenkomsten georganiseerd voor de ouders. Twinkel, omdat èlk kind de kans moet krijgen om mee te mogen doen…

  • Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Twinkel? Like dan de Facebookpagina
  • Of kijk op www.stichtingtwinkel.nl
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden