Sinterklaas komt naar Ermelo

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Lieve kinderen van Ermelo & omstreken. Het is bijna zover; Sinterklaas en zijn Pieten komen op 16 november aan in Nederland en brengen gelijk een bezoek aan Ermelo! Wij als organisatie hopen ze met elkaar weer te begroeten om 13.30 uur op het Raadhuisplein.

De organisatie die nauw in contact staat met Sinterklaas en zijn Hoofdpiet, heeft al gehoord dat ze er super veel zin in hebben om jullie allemaal weer te ontmoeten.

PietenPollekes groep
Ook dit jaar gebeurt er weer van alles onder de Pieten die op de boot zitten. Zo hebben wij gehoord dat er een heuse PietenPollekes groep is ontstaan onder de Pieten. Ook hebben ze strandballen die ze in Spanje konden vinden meegenomen naar Ermelo. Waarom zou dat zijn?

We hopen jullie allemaal op 16 november vanaf 13.30 uur op het Raadhuisplein te zien. Nadat Sinterklaas en de Pieten door iedereen is toegezongen op het plein, vertrekt de hele stoet, via de Stationsstraat en de Enk, naar het Pakjeshuis op het Molenaarsplein. Daar opent Sinterklaas, rond 16.00 uur, officieel zijn werk- en slaapkamer.

(13:30 uur vertrek optocht vanaf het Kerkelijk Centrum en richting Gamma, de kruising Groeneweg/Dr. Holtropstraat richting het spoor. Via de Van Dalelaan, het Schoolpad, de Kerklaan, Stationsstraat naar Raadhuisplein)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden