PKN in Ermelo organiseert de vierde Kliederkerk

Foto: Eigen foto

Op zondag 17 november september vindt de vierde Kliederkerk in Ermelo plaats. Dit keer is het Kerkelijk Centrum aan Jeugdkant 16 gastheer. Het thema luidt ‘delen maakt meer’.

Centraal staat het Bijbelverhaal van de wonderbaarlijke broodvermenigvuldiging; 5 broden en 2 vissen blijken meer dan genoeg om duizenden hongerige magen te voeden.

De Kliederkerk duurt van 16.00 uur (inloop 15.30 uur) tot ca 18.00 uur. De volgende drie kenmerkende onderdelen staan zoals elke keer centraal:

  • ‘samen ontdekken’ (workshop activiteiten)
  • ‘samen vieren’ (korte viering)
  • ‘samen eten’ (maaltijd)

Aanmelden is niet nodig, en deelname is gratis.

PKN in Ermelo
De Kliederkerk Ermelo is een initiatief vanuit de Hervormde Gemeente en Gereformeerde Kerk (PKN) in Ermelo, en sluit aan bij de Kliederkerk Nederland dat met name door de Protestantse Kerk Nederland is geïnitieerd. Ze richt zich op mensen van verschillende generaties, en ongeacht hun grote of minder grote betrokkenheid bij een kerk. Kliederkerk is een mogelijkheid om bijvoorbeeld als gezin gezamenlijk aan een viering deel te nemen, zonder zich te hoeven opsplitsen.

Verrassend en creatief
Ook in Ermelo wordt het thema telkens op verrassende en creatieve wijze uitgewerkt. Op 17 november lijkt vooral de maaltijd de deelnemers in de sfeer te brengen van het Bijbelverhaal van ‘vijf broden en twee vissen’. Er zijn weer allerlei doe-activiteiten voor jong en oud. We hopen dat jong en oud ook dit keer weer een ontspannen en betekenisvolle middag komt beleven

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden