Moonlight Kanoën bij De Kanovijver

Moonlight Kanoën bij De Kanovijver.
Foto: eigen foto

IJsclub De Kanovijver sluit het seizoen traditioneel weer af met het Moonlight Kanoën, waarbij zowel de vijver als de kano’s sfeervol verlicht zijn. Iedereen is gratis welkom op dit jaarlijkse feestje.

Lichtjesfeest
Een aantal jaren geleden besloot een groep vrijwilligers van de Kanovijver dat het leuk zou zijn om de vijver te verlichten met lampjes. Omdat de Kanovijver geopend is in het zomerseizoen – met lange dagen – vindt het evenement altijd plaats aan het eind van het seizoen, als de dagen weer korter worden. Zodat ook de allerkleinsten kunnen genieten van het lichtjesfeest.

Groot succes
Op vrijdag 29 september is iedereen vanaf 19.00 uur gratis welkom op een sfeervol ingerichte Kanovijver. Afgelopen jaren was het evenement een groot succes en is het uitgegroeid tot een mooie nieuwe Ermelose traditie. Behalve verlichte kano’s zijn ook de radiografisch bestuurbare boten van de Bootjesclub, die gebruikmaken van de Kanovijver, verlicht.

Extra groot feest
Dit jaar bestaat De Kanovijver negentig jaar en daarom wordt het een extra groot feest met onder meer DJ Richard. Ook is De Gondelier geopend.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen