MolenTourTocht voor Molen De Koe

Foto: Grietje-Akke de Haas

Op zaterdag 21 mei wordt het weer gezellig op het Molenaarsplein, dan staat namelijk de jaarlijkse Molentourtocht op het programma. Het belooft weer een prachtige rit met bijzondere auto’s te worden.

Dit bericht VVV Ermelo.

Na twee jaar afwezigheid heeft de organisatie zich volledig opgeladen om er voor u weer een onvergetelijke dag van te maken. Een fantastische route langs de mooiste plekken in de omgeving, verzorgd met behulp van een aantal lokale (horeca)ondernemers en natuurlijk met de bekende behendigheidsproeven en opdrachten om de uitdaging voor u en uw bijrijder te vergroten. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke en onvergetelijke dag. Dus zorg ervoor dat u zich snel inschrijft.

De tocht heeft een lengte van ca. 110 kilometer en brengt u o.a. langs enige historische molens. Zoals altijd is de route één grote verrassing. Ook dit jaar komt u weer op plekken die u waarschijnlijk niet kent! De Molentourtocht wordt georganiseerd door de Molenstichting De Koe. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen De Koe. Aan deze toertocht kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een klassieker, een andere echt bijzondere auto of een cabrio. Het is geen verplichting, maar wij waarderen het zeer als auto en passagiers duidelijk bij elkaar horen. De start van de tocht in om 11.00 uur vanaf het Molenaarsplein.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen