Leerhuis Ermelo opent nieuw seizoen met Marten Kamminga

Foto: Leerhuis Ermelo

Leerhuis Ermelo is het samenwerkingsverband tussen de werkgroep Leerhuis (Gereformeerde Kerk, Rooms-Katholieke Goede Herderkerk, Zendingskerk) en de commissie Vorming en Toerusting van de Hervormde gemeente Ermelo. Afgelopen tijd is er enthousiast gewerkt om te komen tot een mooi en gevarieerd programma voor 2019-2020. We hopen dat u net zo geïnspireerd raakt als wij door het lezen van het programma en het bezoeken van de avonden.

Op reis met Marten Kamminga
Tevens willen we u alvast attent maken op de openingsavond: woensdag 18 september neemt dhr. Marten Kamminga ons mee op reis met het repertoire van Michel van der Plas. Marten Kamminga is organist, dirigent en dichter en schreef ook als muziekpastor liederen en musicals. U bent van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 in Ermelo. We beginnen om 20:00 uur . We vragen van u een bijdrage van 4 euro p.p., dat is inclusief koffie of thee.

We zouden het op prijs stellen als u zich van tevoren opgeeft. Dit kan op [email protected] Voor telefonisch contact zie onze websites:

www.leerhuisermelo.nl

of

www.vormingentoerusting.com

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden