Hans Visser & Irena Filippova met ‘Rembrandt De Gouden Eeuw’ in Theater De Dialoog Ermelo

Foto: Eigen foto

Hans Visser & Irena Filippova staan met ‘Rembrandt De Gouden Eeuw’ op de planken van Theater De Dialoog.

  • Zaterdag 16 november 2019, De Dialoog in Ermelo
  • Aanvang 20.15 uur
  • Toegangsprijs € 17,50 (inclusief pauzedrankje)

Toelichting 
Er is maar één Johan, en er is maar één Rembrandt. Weinigen schoppen het zo ver dat alleen het noemen van hun voornaam voldoende is. Rembrandt van Rijn kreeg het voor elkaar en is dé legende uit de Nederlandse kunstgeschiedenis. Hij liet 500 schilderijen na, leidde meer dan veertig leerlingen op van wie een aantal zeer bekend werd, zoals Govert Flinck, Gerard Dou en Ferdinand Bol. En daarom viert Nederland in 2019 de onsterfelijkheid van Rembrandt.

Oud-Flairckgitarist Hans Visser en de Russische topaccordeoniste en zangeres Irena Filippova brengen een muzikale ode aan de Gouden Eeuw, het tijdperk waarin Nederland cultureel, wetenschappelijk en politiek-economisch de wereld domineerde. Hans en Irena laten zich muzikaal inspireren door de schilderijen en nemen ze mee naar de theaters. Het wordt een fascinerende multimediale theatershow in de lijn van hun vorige programma ‘Doctor Zhivago’, dat tot in Engeland triomfeerde: ‘Highly entertaining evening’ (The Guardian). In hun songs leggen ze fascinerende en verrassende parallellen met de huidige tijd, versterkt door grootse projecties van de schilderijen van de oude meesters.

www.hansvisserproductions.nl

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via

www.theaterdialoogermelo.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden