Ermelo’s mannenkoor prolongeert koor- en samenzangmiddag ouderen

Foto: Jan de Roo Fotografie

Vanwege het enorme succes vorig jaar, organiseert het Ermelo’s MannenKoor ook dit jaar weer een koor- en samenzangmiddag, speciaal bedoeld voor ouderen die er liever ’s avonds niet meer op uit willen.

De zangmiddag is gepland op zaterdag 14 september in de Maranathakerk, Sparrenlaan 4. Aanvang 15.00 uur en de kerkzaal is open vanaf 14.30 uur.

Ook nu is de toegang weer gratis hetgeen mede mogelijk is gemaakt door de EMK-sponsoren, -adverteerders, gulle gevers, GGz Centraal landgoed Veldwijk (rolstoelbus) en de Maranathakerk (beschikbaar stellen kerkgebouw). Daar veel ouderen niet (meer) in staat zijn om zelfstandig te komen, kan het Ermelo’s MannenKoor zorgdragen voor het vervoer.

Tijdens deze zangmiddag, met veel koormuziek en samenzang, worden veel bekende en herkenbare liederen gezongen. Ook zijn er enkele gastoptredens met Wout en Jolanda van Veen (piano/zang). De presentatie is in handen van Wout van Veen. Het Ermelo’s MannenKoor staat onder leiding van Ab Weegenaar en Bert Elbertsen zorgt voor de muzikale begeleiding op orgel en piano.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden