Droom weg bij muziek uit Parijs met Wouter Harbers in Kasteel De Vanenburg in Putten

Accordeonist Tony Pezzanov.
Foto: Gjorgi Koncaliev

Bent u wel eens bij een koffieconcert van pianist Wouter Harbers geweest? Op zeven locaties door heel Nederland geeft hij elke maand een concert op een doordeweeks moment.

Muziek uit Parijs
Maandag 25 oktober is hij te beluisteren in de Oranjerie van Kasteel De Vanenburg in Putten. Deze dag neemt hij de Macedonische accordeonist Tony Pezzanov mee. Samen spelen ze de mooiste muziek uit Parijs!

Van vrolijk tot lichtvoetig
Het concert begint net buiten Parijs: u wordt verwelkomd met vrolijke muziek uit Versailles. Vervolgens klinkt het ontroerende Ave Maria van Gounod. Chopin wandelde ook door de straten van Parijs: van hem een lichtvoetige Waltz. De kleuren van Monet vinden we terug in muziek van Debussy.

Spectaculaire Bolero
Droom weg bij de minimalistische muziek van Satie of het romantische Ballade pour Adeline, dat u vast nog herkent van Richard Clyderman. Het concert wordt afgesloten met de spectaculaire Bolero, zodat u dansend het concert verlaat! Pianist Wouter Harbers neemt u pratend mee door het programma.

Gaat u ook mee?
Gaat u ook mee op deze muzikale stedentrip? Boek tijdig uw tickets via www.koffieconcerten.nl. De concerten starten om 10:30u en 14:30u, entree: 20 euro incl. koffie vooraf. Hartelijk welkom!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden