De All Times Bigband treedt op in Theater Dialoog Ermelo

De All Times Bigband.
Foto: eigen foto

Na 4 jaar zijn ze terug in Theater Dialoog, de swingende All Times Bigband. Ze gaan zich verdiepen in de muziek van een van de beste arrangeurs/componisten uit de jaren ’40 t/m ’80: Neal Hefti.

  • Datum: zaterdag 25 maart 2023
  • Tijd: 20:15 uur – 21:30 uur,
  • Programma zonder pauze

Toelichting
De All Times Bigband gaat zich verdiepen in de muziek van een van de beste arrangeurs/componisten uit de jaren ’40 t/m ’80. Ruim 40 jaar was hij een ster in de Bigband scene. Begonnen bij de Woody Herman bigband, kwam hij later bij de Count Basie Bigband terecht. Dat was een voortreffelijk huwelijk. Hefti en Basie resulteerde in standards als Cute, Li’l Darling en Splanky. Maar er is veel meer moois van Neal Hefti. Dat laten we u horen en we volgen de Basie Bigband nog een stuk voorbij het Hefti tijdperk met Sammy Nestico en Quincy Jones.

De top tenorsaxofonist Sjoerd Dijkhuizen, o.a. lid van het onvolprezen Metropole Orkest en het Sjoerd Dijkhuizen Quartet, is onze gastsolist die de show een extra boost geeft. Kom genieten!!.

Kaarten
Toegangsprijzen: € 13,50 voor volwassenen ; € 7,50 voor jongeren t/m 18 jaar. Inclusief één drankje na afloop. Kaarten via www.theaterdialoogermelo.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen