Bijenfietstochten in Ermelo op de maandagen 6, 13 en 20 juli op 24 augustus en 7 september

Foto: Via VVV Ermelo

Ook dit jaar organiseren VVV Ermelo de bijenfietstochten in Ermelo. U maakt een fietstocht langs de mooiste stukjes natuur onder begeleiding van een gids. Vervolgens vertelt een imker u van alles over het houden van bijen.

Om 14.00 uur zal het vertrek plaatsvinden vanaf VVV Ermelo en fietst u onder leiding van een deskundige gids door de schitterende natuur rond Ermelo, u bezoekt de mooiste plekjes en onderweg krijgt u allerlei wetenswaardigheden over bijzonderheden in het Ermelose landschap te horen.

Stop bij Wijngaard Telgt
Onderweg wordt er een stop gemaakt bij Wijngaard Telgt, hier is een imker aanwezig die u als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. Hij zal al uw vragen graag beantwoorden. Tevens zal er ook kort iets verteld worden over de wijngaard en kunt u een glaasje wijn proeven. Bovendien is het mogelijk om een fles wijn en honing aan te schaffen.

Een waar feest
Voor kinderen is deze tocht een waar feest met natuurlijk als hoogtepunt het bezoek aan de imker en het zien van die vele bijen. Het is dan ook een geschikt uitje voor zowel jong als oud, de fietstocht is namelijk niet lang, er wordt slechts zo’n 15 kilometer gefietst.

Reserveren verplicht
De bijenfietstochten worden gehouden op de maandagen 6, 13 en 20 juli op 24 augustus en 7 september. Deelname kost € 3,50 p.p. Meer informatie kunt u krijgen bij VVV Ermelo, tel. 0341-552200. Reserveren is verplicht! Er kunnen maximaal 10 personen per keer mee.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden