ErikPrikt…10 jaar ruimte voor ontwikkeling: ‘stukje over mezelf’

Foto: Ermelo.nieuws.nl

ErikPrikt…10 jaar ruimte voor ontwikkeling

Al een aantal jaar schrijf ik mijn blogs, meestal over zaken die je het leven lastig kunnen maken en over hoe je daar (iets beter) mee om kan gaan. Ter gelegenheid van 10 jaar espacio-coaching voor de verandering een stukje over mezelf én over de mensen die ik in die 10 jaar langs zag komen.

Ieder bracht z’n eigen vragen en onzekerheden mee, en gelukkig gingen de meesten beter de deur uit dan ze binnen kwamen: hoofd omhoog, vast van plan om de zaken anders aan te pakken en iets méér van hun leven te maken. Het was altijd een boeiende zoektocht hoe ‘de vinger erachter te krijgen’. Ondertussen leerde ik daar op mijn beurt weer van, elke keer als ik me moest verplaatsen in een andere zienswijze dan de mijne, of werd uitgedaagd om mijn eigen overtuigingen ter discussie te stellen.

Deze ontmoetingen inspireerden me om ook over het vak – en daaraan gerelateerde onderwerpen – te schrijven en die stukjes te delen met een trouwe schare lezers. De reacties die ik daarop kreeg waren soms hartverwarmend, zoals “Je blog kwam precies op het juiste moment,” of “Dank je, dat had ik net even nodig.” Andere lezers waren kritisch of gingen de dialoog met mij aan: “Of persoonlijkheid beïnvloed wordt door imitatie is voor mij een vraag. Misschien heb ik een verkeerde definitie van persoonlijkheid?” Moeilijke materie, en daarom des te boeiender.

Hoe dan ook, als dank hiervoor bied ik mijn lezers een coachingstraject aan tegen gereduceerd tarief: 5x (plus gratis intake) voor de prijs van 4, en een van mijn nieuwe bundels naar keuze. En als je een nieuwe cliënt aanbrengt, krijg jij zowel als deze nieuwe coachee een bundel naar keuze gratis. Mail me of bel me: 06 50677701.

Ik hoor graag van jullie: reacties zijn altijd welkom. En als je mijn stukjes liever in stilte wilt blijven lezen, óók helemaal goed.

Erik Slagt

Ermeloër Erik Slagt coacht mensen die ‘een beetje vastlopen’ in hun persoonlijke ontwikkeling. Motto: er is altijd meer ruimte dan je denkt.

Zie ook: www.espacio-coaching.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden