Column: Ed Bok(t) over 1 x 1 = 2, 2 x 2 = 5 en 3 x 3 = piemel

Foto:

Column: Ed Bok(t) over 1 x 1 = 2, 2 x 2 = 5 en 3 x 3 = piemel.

Sexy D’66 stoeipoes op dansvloer
Lieve lezers, ik hoop dat jullie al een beetje bijgekomen zijn van de verkiezingsuitslag bij de afgelopen Provinciale Statenverkiezingen. Het tellen van alle stemmen aangevinkt met een rood potlood is, door het belachelijke aantal deelnemende partijen, voor ambtenaren en tellers een drama. Men kan door de vele regels en controles, die ook de nodige telfouten aan het licht brachten, de klus amper meer klaren en fouten liggen op de loer. Huilende tellers die stembiljetten zo groot als rollen behang moesten tellen, las Ed Bok(t) die niet snapt dat dit niet digitaal kan. We hebben met D’66 stoeipoes Alexandra netkous van Huffelen een heuse Staatssecretaris van Digitalisering. Jullie hebben die beelden toch ook gezien waar onze Alexandra op een Antilliaanse dansvloer ordinair sexy swingend ons Koningspaar naar de kroon stak. Dezelfde Alexandra die ons Nederlanders in een politiek ongewilde Europese digitale dwangbuis stopt waar zij garant staat, zoals zij stellig beweert, dat al onze gegevens veilig zijn. Adresgegevens, je medisch dossier, je financiële situatie, je paspoort, je rijbewijs, noem het maar op. En dan zouden we niet via je Didi-D veilig kunnen stemmen? Laat de stoeipoes zich daarop richten!

Een vette steak als Viagra
We kunnen wel stellen dat nu het tellen dus is afgerond, Caroline’s BBB bom een megakrater geslagen heeft op het Haagse Binnenhof. Door de wederom met jaren vertraagde en veel te dure verbouwing van de plek van waaruit Nederland ooit ‘zelfstandig’ werd ‘geregeerd’, kan een streep. Dat scheelt miljarden die naar de ouderenzorg kunnen, want Lientje kan ons land heel goed besturen vanuit restaurant ‘De Landbouw’ in Wassenaar. De rest van de partijen, of wat er nog van over is, huurt maar een containertje ergens in Brussel vlakbij de ongekozen corrupte bende die Europa en ons gave landje naar de kloten helpen. Wij worden toch door de volgevreten EU-klimaatpaus Timmermans en zijn PvdA-kompaan Samsom besodemieterd. Als in ons land dezelfde KDW- stikstofmetingen zouden gelden als de buurlanden is er amper een probleem. Diederik, voormalig ‘Greenpeace-activist’ heeft al lang met hoge ambtenaren bekokstoofd dat boeren ten faveure van natuur-woningen ‘uitgekocht en onteigend’ moeten gaan worden. Ed Bok(t) is dan ook bang dat de date die Caroline met Frenske heeft niet veel gaat opleveren. Misschien kan zij haar heerlijke BBB ‘boerencharmes’ in de strijd gooien bij Frenske, maar ik vrees dat er bij Frenske alleen nog iets overeind komt voor een dikke steak!

Sexy oranje wekringen met lipje
Bij de gedachte aan altijd het braafste jongetje van de klas zijn ging mijn gedachte, zeker na de commotie deze week over Woke seksuele voorlichting- hervorming in het basisonderwijs, terug naar mijn schooltijd. Begon ik een schooljaar altijd op een bankje achterin de klas, zo zat ik na wat weken door mijn intelligentie- bijna overbegaafdheid, althans zo vermoed ik, direct tegenover de leraar. Aan mijn lagereschooltijd heb ik zelfs een traumatische ervaring overgehouden. Ik moest, denk in de derde of vierde klas, weer eens op een woensdagmiddag nablijven. Voor straf zei de juf mij, maar ik vermoed met de ‘kennis van nu’, dat er andere redenen voor waren. Daar zat Edje Bok(t) alleen met de juf in een noodlokaal van de school. Op enig moment moest ik naar het toilet en liep naar het halletje waar slechts één (genderneutraal) toilet was. Ik deed de deur open en daar zat de juf, de benen gespreid en de rok omhoog. Wat ik daar zag, behalve de oranjekleurige ‘wekringen’ met lipje die de pantykousen blijkbaar op de plaats moesten houden, had jullie Ed Bok(t) nog nooit gezien. Ik gooide de deur dicht en ben van schrik, zonder te plassen als een gek hard naar huis gerend.

Een 3D clitoris op school
Ik heb het thuis nooit durven vertellen en ook de juf heeft er blijkbaar geen punt van durven maken op een ouderavond! Het vreselijke beeld van wat er die middag onder de rok van de juf te zien was heeft vast gevolgen gehad voor mijn ‘seksuele ontwikkeling’. Had ik maar het onderwijs genoten zoals dat vandaag de dag blijkbaar gaat. Dan had ik als 7-jarige van alles geweten over ‘geslachtsgemeenschap’. Over hoe fijn het is je geslacht of dat van een ander aan te raken, dat je verliefd mag worden op wie je wil, misschien wel op je juf. Als kind denk je bij pijpen aan een loodgieter, maar nu is dat iets heel anders en daar worden kinderen aan blootgesteld. Is het ouderwets te denken dat dit een taak is voor ouders, en de leraren vooral aangesteld zijn om de kinderen te leren lezen, rekenen en schrijven. Ik las zelfs dat er een 3D clitoris op school tentoon wordt gesteld en besproken. Tja lezers, dat had Edje Bok(t) in ieder geval een ren in blinde paniek, in korte broek en zonder te plassen naar huis bespaard!

Ed Bok(t)
Ed Bok is Ermeloer, EFC’58 fan, sociaal en betrokken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen