Column: EdBokt: ‘Laat Sweet Caroline lekker zichzelf blijven!’

Foto:

Column: EdBokt: ‘Laat Sweet Caroline lekker zichzelf blijven!’.

Het hondenfluitje van GroenLinks
Dag lieve lezers, het moet mij toch van het hart dat ik echt boos ben hoe ‘BBB-boegbeeld’ Caroline van der Plas tijdens het stikstofdebat in de Tweede slaapkamer werd aangevallen en ook vandaag weer werd weggezet. Hoe vilein met name GroenLinks fractievoorzitter en collega- Kamerlid Jesse Yes we can Obama Trudeau Klaver Caroline toesprak. Ik heb in mijn boosheid opgezocht wat het synoniem voor vilein is om aan te tonen hoe deze boosheid gevoed is. Vilein staat voor akelig, boosaardig, doortrapt, geniepig, krenkend, laag, honds, kwetsend, laaghartig, min, ploerterig, schofterig, slecht, smerig, snood, trouweloos, vals, verachtelijk en verraderlijk. ‘Gif’ vond hij van de bijdrage van Caroline van der Plas, niet populistisch maar zelfs platter populistischer dan maar zijn kan. En dat zegt een politicus die iedere jongere in Nederland heel populistisch 10.000 euro cadeau wilde doen! Betaald door rijken als Charlene de Carvalho eigenaar van Heineken waarvan Jesse Klaver vindt 12 miljard te moeten onteigenen omdat ze van 1 miljard wel leven kan. Hij eiste dat Caroline haar toon moest matigen en haalde vilein zelfs het hondenfluitje aan, gelieerd aan rechtsextremisme!

Geweldbereide Paultje R
Klaver die een speech van Obama jatte en letterlijk vertaalde, de mouwen van zijn witte Obama overhemd oprolde en zijn vooral jeugdige fans in GroenLinks meetups toesprak! Jesse is een grote bewonderaar van Paul Rosenmöller, nu voor GroenLinks in de Eerste kamer. Rosenmöller die vanuit een welgestelde familie, een afgebroken studie sociologie ‘ideologisch bevlogen’ in de Rotterdamse havens terechtkwam, districtsbestuurder bij de FNV werd en bestuurslid was van de GML; GML staat voor Groep Marxisten- Leninisten die ‘geweldbereid’ streefde naar een communistische staat in Nederland en sympathiseerde met foute communistische regimes als Rode Khmer in Cambodja. Zo kwam Rosenmöller bij GroenLinks, dat jaar opgericht uit een fusie van vier kleine linkse partijen. Paul Rosenmöller is van bijzonder fanatiek vakbondsman afgegleden naar het niveau grootgraaier uit publieke gelden en commissariaten! Hij was tevens een van de politici die een bijdrage heeft geleverd aan de demonisering van Pim Fortuyn die op weg leek om Minister-President van Nederland te worden en we weten wat de gevolgen van die demonisering door o.a politici zijn geweest.

Docu van terreur naar Kamer
Na de moord op Pim Fortuyn werd hij met de dood bedreigd en verliet hij de politiek om later op verzoek van Jesse yes we can Obama Klaver terug te keren in de eerste Kamer. Gif zei Klaver tegen Caroline van der Plas, daarbij misschien denkend aan zijn campagneleider van GroenLinks, Wijnand Duyvendak. Oud-politicus, directeur geweest bij Milieudefensie, voor GroenLinks in de Tweede Kamer en destijds uit de Kamer gegaan nadat hij in opspraak raakte voor bedreiging, brandstichting, inbraak die zelfs in de bak heeft gezeten. Ooit lid geweest van de Kraakbeweging, van Onkruit en beschuldigd van mogelijke betrokkenheid bij RaRa, een gewelddadig activistische beweging met aanslagen bij Makro, nu vriend van Jesse! Of dacht hij aan het gif van zijn Tweede Kamerlid Kauthar Bouchallikht, in verband gebracht met de moslimbroederschap, in beeld met een protestbord waarbij Israël werd vergeleken met nazi-Duitsland. Ed Bok(t) vraagt zich af hoe je als Kamerleden met elkaar omgaat na een debat waar je zo wordt weggezet en dus gelinkt aan mogelijke gevolgen van boerenprotest!

Sweet Caroline O O O 
Bij verkiezingen nu zou er, en dat verbaast Ed Bok(t) na zoveel gelieg, bedrog en ellende van de Rutte Kabinetten niet, een aardverschuiving van Kamerzetels plaatsvinden. Ik zeg wel, het zijn Maurice de Hond peilingen en die gebruikt men bij de NPO niet. Bij de peiling was ‘BBB’ de tweede partij van Nederland met 18 virtuele zetels achter de VVD van Christianne van der Wal die in een podcast van de NPO nog als ‘de rijzende ster’ binnen de VVD werd genoemd. De MSM is druk om boeren te framen en in een kwaad daglicht te stellen met in hun kielzog mogelijk ‘Caroline van der Plas’. Tja lieve lezers, dat is dus de prijs die je als sterk opkomend en veelbelovend Kamerlid betaalt, zeker wanneer veel mensen je als nuchtere, stoere vrouw zelfs als de eerste vrouwelijke Minister-President zien. Je wordt heel makkelijk weggezet als rechts-extremistisch en iedere zin of stemming bij een motie die dan ‘anders’ uitgelegd kan worden zullen ze ‘op zeker’ gebruiken! Ed Bok(t) hoopt als groot fan van ‘BBB Caroline’ dat ze lekker zichzelf blijft en zingt iedere keer dat ze op TV en nieuws is, Sweet Caroline O O O!

Ed Bok(t)
Ed Bok is Ermeloer, EFC’58 fan, sociaal en betrokken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen