Column: EdBokt over de uitrol van duistere plannen

Foto: edbokt/ermelo.nieuws.nl

Column: EdBokt over de uitrol van duistere plannen.

VVD’ers en hun geheugen
Lieve lezers, jullie columnist was, mede door wat er allemaal aan vreselijks gebeurd met de oorlog in Oekraïne, toe aan een korte pauze. Zeg maar een korte periode van bezinning. Het past columnisten, zelfs amateurs in tijden van oorlog om voorzichtig te zijn met te zeggen en schrijven wat ze denken zonder over ‘betrouwbare en correcte’ informatie te beschikken. ‘Desinformatie’, ‘al of niet bewust gepubliceerd’ zorgt juist voor polarisatie in plaats van samenhang. En op het moment dat ik aan mijn column begin tweet Arend Jan Boekestijn, ‘Nederlands historicus, voormalig VVD- politicus’ dat hij het verstandig vindt PVV- en Forum Kamerleden niet meer uit te nodigen voor de Commissie Stiekem, een commissie waar vertrouwelijke mededelingen door de betrokken ministers worden gegeven. Tsja, het geheugen van politici van de VVD blijkt telkens weer een probleem te zijn aangezien dezelfde Boekestijn 18 november 2009 terugtrad als Kamerlid omdat hij eerder die dag informatie had geopenbaard uit een vertrouwelijke bijeenkomst van Kamerleden met toenmalig Koningin Beatrix!

Soevereiniteit verkwanseld
Als ik in het debat over Oekraïne Jesse Klaver en Sjoerd Sjoerdsma hoor praten heb ik het beeld voor ogen van een paar kleine kleuters die met een jerrycan benzine en een doos lucifers op het terrein van Shell Pernis aan het spelen zijn! En Minister van Defensie Ollongren twitterde aan de wereld exact welke vreselijke wapens Nederland levert aan Oekraïne, notabene met het transportvliegtuig van de luchtmacht in beeld. Flopke Hoekstra, Minister van Buitenlandse Zaken en ‘Queen El Kaq’ van financiën sloegen ook ondoordacht op de oorlogstrom. Dan denkt Ed Bok(t), ‘willen wij als Nederland zo graag in een oorlog verwikkelt raken?’. Niets kan de oorlogsmisdaden van Vladimir Poetin rechtvaardigen, maar zijn er geen afspraken gemaakt over het toetreden van Oekraïne als lid van de NAVO en de EU? Marx Rutte sprak namens het kabinet over de soevereiniteit, vrijheid en democratie van Oekraïne en dat het zo belangrijk is dat landen hun eigen weg kunnen kiezen, terwijl onze ‘soevereiniteit’ door Rutte bij de EU moeiteloos wordt ingeruild voor de uitrol van duistere plannen!

Het leven is een illusie
Science fiction is een genre dat speculeert over een mogelijke toekomst dan wel niet met fictieve of daadwerkelijke concepten, vaak gericht op fictieve gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat de aarde of mens bepaalde veranderingen heeft ondergaan. Ed Bok(t) hoorde Globalist en World Economic Forum voorman Klaus Schwab, waar onze Minister President Marx Rutte een groot aanhanger van is, in 2016 zeggen dat hij binnen 10 jaar verwacht dat men zo ver is dat er een chip in het menselijk lichaam wordt gebracht. Eerst nog op de kleding maar later in de hersenen en onder de huid, die later misschien kan communiceren met onze hersenen en de digitale wereld! Ook sprak hij namens het WEF uit dat ze eerst een boze wereld moeten trotseren en er een verandering zal plaatsvinden. Niet zomaar een verandering maar een die zal worden gevormd door het WEF zelf, de Great Reset. Terug naar de situatie van voor Corona is fiction. En laten dat nu exact dezelfde woorden zijn die Marx Rutte sprak in de Kamer. Mensen die denken dat de wereld weer wordt als voor de Coronatijd die, en toen bleef het even tactisch stil, dat is een illusie. Laat dat eens bezinken mensen!

You will own nothing
Teksten als, you will own nothing and be happy, ook van sekteleider Klaus Schwab, stemmen Ed Bok(t) die zich daarin verdiept heeft niet bijzonder vrolijk, erger nog die zorgen voor vrees voor de uitrol van al die plannen. Onze Minister van VWS gaat in Brussel, als wij dat als burgers en oppositie niet tegen kunnen houden, tekenen voor een EU-plan betreffende een Digitale EU reispas, gekoppeld aan je QR-code, een digitaal paspoort dus. Het geeft de EU en de WHO ook het recht onze grondwet te omzeilen en bijvoorbeeld een 2G samenleving en verplichte vaccinatie op te leggen. Bij het WEF, waar diverse Nederlandse politici maar ook ons Koningshuis lid van zijn, gaan de plannen nog veel verder waarbij je moet denken aan een beloning en straf- systeem als in China, waar je medisch dossier, je financiële situatie maar ook CO2- gedrag aan gekoppeld is. Ik moet er toch even niet aan denken. Het is nu, door de situatie in Oekraïne stil over Corona, maar deze plannen gaan stilletjesweg gewoon door! Is het Science fiction of reality en wordt het voor burgers een horrorscenario!

Ed Bok(t)
Ed Bok is Ermeloer, EFC’58 fan, sociaal en betrokken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen