EdBokt over triootje Duck Sex

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Ed Bok(t) over Kwik, Kwek, Kwak en de avonturen met hun tante uit Marokko…

Cojones ehhh Tobber en Loebes
Tja Beste lezers, het was me het weekje weer wel in Duckland want zo zullen we Nederland vanaf nu maar noemen. Het begon natuurlijk met het vreselijke nieuws dat David Bowie, mijn muzikale held op 69 jarige leeftijd, twee dagen nadat zijn nieuwe album Black Star was uitgekomen is overleden. Een mooi eerbetoon volgde op diverse zenders, zowel radio als TV. Jammer wel dat uitgerekend één dag voor zijn overlijden Mike Boddé, ik noem hem voortaan dus Tobber, naar de kat van Donald Duck zeer pijnlijke ‘sneren’ uitdeelde aan David Bowie in het satirische VARA programma Cojones.

Social Media ehhh Ducks Dagblad
Op social Media werden de mannen van Cojones direct na bekendmaking van Bowies overlijden ‘afgemaakt’ waarop Boddé, Tobber dus twitterde; De sneer naar David Bowie, die wij eergisteren in Cojones maakten krijgt nu een heel naar bijsmaakje. David Bowie R.I.P.
Tja, ook zijn collega Thomas Luyn, ik noem hem voortaan dus Loebes, naar de hond van Donald Duck reageerde op Twitter; Bowie, held. Volgende #Cojones maken we grapjes over iemand die ik wèl graag dood zie. Tja beste Lezers, als het waar is dat columnisten en satiremakers vaak menen wat ze schrijven of zeggen, vind ik de Tweets hypocriet. O ja, dankzij mijn paranormale gave weet ik ook al wie ze wèl graag dood zien, niet kijken dus!

Een triootje ehhh Duck Sex
Patricia Paay, ik noem haar voortaan Katrien naar de geliefde van Donald Duck, deed ook nog een spreekwoordelijke duit in het zakje. Bij DWDD had Matthijs van Nieuwkerk, ik noem hem voortaan Guus Geluk naar de neef van Donald Duck, wat bekende Nederlanders uitgenodigd die hun bewondering voor David Bowie mochten uiten waarbij hun favoriete Bowie nummer ten gehore werd gebracht. Patricia Paay wauwelde dat Bowie, de eerste keer dat ze elkaar zagen haar voorstelde naar zijn hotelkamer te gaan voor een triootje met Angie, zijn vriendin. Maar Patricia Paay, ehhh Katrien, net 20 jaar was daar nog niet aan toe, althans dat vertelde ze smeuïg aan tafel…

Sex- avontuur met Aznavour
Een aantal jaren later toen ze elkaar weer tegenkwamen heeft er, volgens Patricia ehhh Katrien, wel een woeste nacht plaatsgevonden, vertelde ze. Matthijs van Nieuwkerk vond het prima, alles voor de kijkcijfers zullen we maar zeggen. Maar of Patricia ehhh Katrien dit bij overlijden van Charles Aznavour, Matthijs zijn grootste idool, ook zou mogen hebben verteld, ik betwijfel het. Ik hoor jullie denken, heeft zij dan ook sex gehad met Charles Aznavour? Tja, we zullen het pas echt weten als Aznavour dood is en Matthijs ehhh Guus Geluk, Patricia … ehhh Katrien dan ook weer uitnodigt.

Kwik, Kwek, Kwak en Geertje 
Tja, Lezers jullie vragen je natuurlijk wel af, wat Bok(t) Ed toch steeds over ‘Donald Duck’. Ik zal het jullie zeggen; ik ben helemaal in to Donald Duck sinds ik weet dat Geert Wilders op zijn anonieme Twitteraccount werkelijk alles volgde van Donald Duck. Maar laten we eerlijk zijn, wie van jullie vindt het lezen van Donald Duck nou niet leuk. Ik wel, zeker als ik bij de tandarts in de wachtkamer zit is het mijn ultieme leesvoer en het blad heeft nog steeds een oplage van 250.000 exemplaren.

Boema en een tante in Marokko
En zo kijk- en volg ik met deze wetenschap Geert Wilders nu heel anders dan voorheen. Ik had als medium in mijn column vorige week voorspellingen voor 2016 gedaan, en voorzag een clash tussen Wilders en Khadija Arib. Die clash gaat er zeker komen, helemaal nu partijgenoot Martin Bosma politiek gepiepeld is bij de verkiezingen. Ik verheug mij al op de verbale strijd tussen Geert en Arib als Wilders samen met Buma bij de interruptie microfoon staat en Wilders zegt; ehhh voorzitter, u zegt steeds meneer Boema, maar het is Buma, Arib boos met de hamer blijft slaan, waarop de PVV fractie in ‘polonaise’ de Kamer uitloopt, terwijl zij luidkeels het kinderliedje zingen; Ik heb een tante in Marokko en die komt, hiep, hoi, hiep hoi en ze komt op twee kamelen, als ze komt!

Kim Holland als Kamer voorzitter
Tja, ook pornoster Kim Holland werd door Geert Wilders gevolgd. Zij wordt echter geen Kamer voorzitter, kan ik voorspellen al heeft ze wel twee sterke punten! Alaaaaaaaf

Ed Bok(t)

Ed Bok is Ermeloer, EFC’58 fan, sociaal en betrokken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen