Ed Bok(t) als medium over 2016 en voorspelt…

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Ed Bok(t) als medium over 2016 en voorspelt verrassend goud voor Jette Klijnsma…

Vette oliebollen, pils en zoenen
Beste Lezers, allereerst wens ik jullie nog alle goeds voor 2016, dat het een fantastisch jaar mag worden en in goede gezondheid! Dat het een jaar mag worden waar iedereen zijn baan behoudt, of er juist een kan vinden, een jaar dat er eindelijk iemand is die je huis voor een goede prijs wil kopen, of een jaar dat je er juist zelf een kan kopen of kan huren. Tja, zo heeft een ieder voor het nieuwe jaar zijn wensen! Maar als je, ik richt mij even tot mijn trouwe vrouwelijke lezers, de jaarwisseling gezond en wel bent doorgekomen, op straat niet belaagd of aangerand of van je tas bent bestolen is het ‘begin van het jaar’ in ieder geval al goed. Oké, sommigen zullen de eerste minuten van het nieuwe jaar graag over willen slaan met de zoenen van buurmannen, achterbuurmannen, bijna, ooit of nooit buurmannen, die je met de smaak van vette oliebollen en pils je het beste wensen en waar een hand wel zo prettig zou zijn geweest. Oké, en sommigen zullen er de eerste minuten van het nieuwe jaar speciaal voor de straat op zijn gegaan! Ik? Neen, beste lezers, ik ben binnen gebleven …. echt hoor!

Geen hoofdprijs gewonnen? Sorry 
Dat niemand van jullie de Postcode Loterij of de hoofdprijs van 30 miljoen in de Staatsloterij heeft gewonnen is jammer natuurlijk maar dat wist ik al. Hoe ik dat wist, Ik zal het vertellen! Ik ben er vrij recent achter gekomen dat ik over paranormale gaven beschik. Ik had het eerst niet door maar toen allerlei zaken die ik reeds in mijn columns had geschreven ook echt uitkwamen wist ik het. Ik wist dus ook al dat de hoofdprijs in de Staatsloterij, niet in Ermelo zou vallen en heb geen lot gekocht! Nou Ed, daar zijn we dan lekker mee, hoor ik jullie denken, had dat dan ook even gedeeld, dan hadden wij ook geen lot hoeven kopen. Tja, lieve lezers, sorry, had ik moeten doen, maar ik zal het goedmaken en wat van mijn voorspellingen voor 2016 met jullie delen.

Van VVD naar V&D
Ik voorspel dat het Kabinet binnenkort valt, nog in het voorjaar. Niet door vluchtelingen problematiek, door zoekgeraakte bonnetjes, niet door liegende, frauderende politici. Neen, lezers Mark Rutte stopt er mee en trekt dus de stekker uit het Kabinet. Mark gaat van de VVD over naar de V&D. Hij wordt bij het concern, na de doorstart, CEO met een salaris van ruim 700.000 euro. Bij zijn aantreden zegt Mark dat de V&D het beste warenhuis van Europa is en dat zelfs ‘de wereld’ jaloers is op een dergelijk fantastisch en bijzonder mooi warenhuis.

Bert van Marwijk ontspringt de dood
In Saoedi Arabië moet Bert van Marwijk, met schoonzoon Mark van Bommel vluchten. Zijn team, Bert is bondscoach in het land waar met regelmaat mensen door ophanging, of erger ter dood worden veroordeeld en plaatst zich niet voor de WK. Daar zijn de Sjeiks en het Koningshuis niet van gediend. Het hele team wacht mogelijk de doodstraf door ophanging maar dankzij Bert Koenders, die na de val van het Kabinet toch een hoge functie had bij de Verenigde Naties heeft weet Bert, samen met Mark, via de Ambassade gelukkig te ontkomen.

Nederland viert met 16 miljoen feest
Doordat Polen en Hongarije uit de EU worden gezet mag Nederland, als beste nummer vier in de poule toch meedoen aan het Europees Kampioenschap. Johan Cruijff wordt de coach en met een veredeld jeugdteam, met voetbal volgens de Nederlandse school wint men met aanvallend spel verrassend de EK en zijn er bij de huldiging in de Amsterdamse grachten zo’n 16 miljoen mensen op de been, zegt de NOS.

Nederland pakt goud in Rio de Janeiro
Bij de Paralympische Spelen in Brazilië wint Nederland op de 100 meter verrassend de gouden medaille. Jette Klijnsma had zich, na de val van het kabinet helemaal op de sport gericht en pakte in haar klasse, in een nieuw record het goud. Geïnterviewd door de NOS zei ze, Gossie … jemig de pemig, nou beste mensen dan heeft het werken in de volkstuin toch nog zijn vruchten afgeleverd.

Wilders uit de Kamer gezet
Geert Wilders, de nieuwe premier in een regering met D’66 en GroenLinks wordt door PvdA Kamervoorzitter Khadija Arib uit de Kamer gezet. Hij had haar, bij een stevig debat over integratie een LOI cursus Nederlands aangeboden. Dat pikte Khadija Arib niet en zette Geert de Kamer uit. De hele PVV fractie was solidair, ging mee maar kwam ook niet meer terug. Er worden, volgens de NOS weer nieuwe verkiezingen uitgeschreven…

Dames opgepast, carnaval begint
Nou, beste lezers, we zullen zien wat er van mijn paranormale voorspellingen terechtkomt. Ik hoop dat jullie er in ieder geval om kunnen lachen, dat is dan al de winst voor het nieuwe jaar. Want een jaar niet gelachen is …een jaar niet geleefd! ……. Alaaaaaaaf

Ed Bok(t)

Ed Bok is Ermeloer, EFC’58 fan, sociaal en betrokken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen