DickBlaft naar uitgebrand Fiatje van Monique

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Brandende vragen..

Vorige week vloog het mooie Fiatje 500 van Monique spontaan ’s nachts na tweeën in de brand. Monique woont in het z.g uitgaanscentrum van Ermelo en ik ken haar ook als een vrolijk ‘partydier’. Vanzelfsprekend is ze behoorlijk geschrokken, net als haar evenzogezellige dochter, want ook de snelle scooter heeft flinke brandschade. Er is sprake van verdachte omstandigheden en ik vraag mij af of de gedwongen sluiting van de TexSaloon op last van de Burgemeester hiermee te maken heeft. Ik had nooit de indruk dat er daar met vuur werd gespeeld.

Enerzijds ben ik soms wel blij als er weer iets gebeurt in ons vrij vredige dorp. Een beetje herrie in de VVD-top waar de nummers 1,2 en 3 het samenwerken met nummer 4 niet zien zitten. Het lijkt een binnenbrandje wat ook niet 1,2,3 te blussen zal zijn. Ik zoek nog even voor u uit wie dit brandje heeft aangestoken, maar het zijn geen prettige tijden voor bestuur en fractie, dat verzeker ik u. Voorkomen is beter dan blussen en in beide gevallen lukte dat deze keer niet.

Afgelopen zaterdag was ik nieuwsgierig naar de PuurErmeloMarkt bij Molen de Koe en het VVV kantoor. Ook daar leek het even te branden, maar die rookwolken bleken afkomstig te zijn van een klein aantal bbq’s met lekkere streekproducten. Het was een schattig kleinschalig evenement dat ik persoonlijk honderd maal liever zie dan de uitgemolken Zomeravondbraderieën waar duizendmaal zoveel mensen op af komen.

Het zal dan wat minder geld opbrengen voor de VVV-kas, maar als we praten over Veluwepromotie dan winnen dit soort evenementen het wat mij betreft met vlag en wimpel. Persoonlijk had ik dan ook liever gezien dat de Braderie naar Horst werd verbannen in plaats van de Wielerronde, maar ik krijg zoals u weet lang niet altijd mijn zin…

dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl en allesvanermelo.nl

Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt.nl

Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is. Twitterprofiel: lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal.

Banner Scheer en Foppen week 24 2015

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen