DickBlaft naar rammelende klinkers in Stationsstraat

Foto: Ermelo.nieuws.nl

als los zand…

Als je door het stuk Stationsstraat fietst dat klaar is hoor je dat alle klinkers nog los tegen elkaar aan liggen. Het geeft een vrolijk ratelend geluid. Ik denk dat de aannemer er rekening mee houdt dat het hier en daar nog verandert. Hier nog een bankje en daar nog een boom. Daarna los zand ertussen en de boel ligt vast.

Vanouds is het zo dat winkeliers en ondernemers in Ermelo als los zand aan elkaar hangen. Een beetje zoals die klinkers in de straat. Het oogt als een geheel, maar het rammelt als je er overheen fietst. In het stuk straat dat nu aan de beurt is voor renovatie, is een gedeelte bang dat een opgebroken weg de zomeromzet bedreigt en anderen willen het graag zo snel mogelijk klaar hebben om met de festiviteiten te kunnen beginnen.

Uitstellen misschien, maar hoelang dan? Vanaf de andere kant (Gemeentehuis) beginnen? De Centrummanager rent van de een naar de ander en de Wethouder wil ook graag iedereen te vriend houden. Net als bij de ontwikkeling van De Verbinding en met name fase 3, weet over tien jaar iedereen dat het anders had gemoeten. Maar wat doen we nu?

De bewindslieden van 2025 zullen hun voorgangers verantwoordelijk houden. Afgelopen weekend werden in De Heerlickheid de Nederlandse-amateur-pokerwedstrijden gehouden. De speler met de beste pokerface heeft goede kans om te winnen. In de Stationsstraat worden de kaarten geschud en ik ga nog even over de losse klinkers fietsen. Beslissen mensen en dan zand erover!

dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl

Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt.nl

Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is. Twitterprofiel: lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal.

[adrotate banner=”30″]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden