DickBlaft naar de vijf mollige dames van programma OvergewichtXXL

Foto:

Columnist Dick Leene heeft een ‘mol’ ingeschakeld om de dames stiekem te volgen.

XXL / Wie is de mol(ligste)?

De dames op de foto hebben schoon genoeg van hun overgewicht. In een oogopslag zie je dat het allemaal gezellige vrouwen zijn die liever aan de koffie met appelgebak en slagroom zitten dan op een hometrainer. Tóch gaan ze dat doen en het leuke is dat we allemaal een beetje mogen meekijken. 

Drie van de vijf dames zie ik regelmatig onder mijn glaspui langskomen en inderdaad, dan kwam er wel wat langs. Je kunt zien dat het stuk voor stuk stoere vrouwen zijn. Je ziet ondanks die kilootjes-teveel dat het sportieve dames zijn, of ooit geweest zijn in ieder geval. De jongste is 23, de minst jonge 64 en ze nemen er een jaar de tijd voor. 
Ze worden erbij geholpen door een kundig team specialisten die samenwerken onder de naam OvergewichtXXL (zie foto). De samenwerking is vorig jaar klein begonnen met twee deelnemers waarvan Irma Pos het tot een prachtig afgeslankt einde bracht. 
Ik ben voornemens bovenstaande dames stiekem te gaan volgen en heb daarvoor een ‘mol’ ingeschakeld om een beetje op de hoogte te blijven. Liever geen speculaties over wie van de vijf dames die mol is, want dat brengt alleen maar ruzie en wantrouwen in de groep en dat komt het resultaat niet ten goede. 
We hopen op wat mooie, indiscrete, maar vanzelfsprekend volstrekt kuise en flatteuze foto’s vanaf de loopband en het vijftig-meter-bad. Succes dames, you’ll never walk alone! Iedereen weet dat ik zelf ook gék ben op aandacht, dus stop ik even met bewegen en drink een biertje extra om volgend jaar ook mee te kunnen doen. Mollig was ik altijd al…
dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl 
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen