Ermelose ondernemers van winkelgebied De Verbinding organiseren een gezellige dag 

Verschillende ondernemers slaan de handen ineen en organiseren op zaterdag 11 oktober de ‘Dag van de Verbinding’. 

De ‘Dag van de Verbinding’ belooft op zaterdag 11 oktober van 13.00 tot 17.00 uur een en al gezelligheid vóór het pand van kringloopwinkel De Zaak van Ermelo.
Voor alles terecht
De winkels aan het einde van de Stationsstraat, hoek Julianalaan, zijn een ware aanwinst voor Ermelo, is men van mening. “Of je nu op zoek bent naar betaalbare woonaccessoires, tweedehands meubels, een uitgebreid assortiment aan etenswaren, de lekkerste wijnen of kwaliteitsvlees, het is er te koop. Ook voor een heerlijke lunch en educatief vermaak kun je in deze hoek van Ermelo terecht. En toch wordt het veelzijdige winkelgebied nog niet door iedereen gevonden. Reden voor de ondernemers om een gezamenlijk evenement te organiseren, in samenwerking met VVV Ermelo.”
Spraakmakende activiteiten
Op de stoep van kringloopwinkel en leerwerkbedrijf De Zaak van Ermelo komt een wijnproeverij, live cooking, een modeshow van tweedehands kleding en een springkussen voor de kleinste bezoekers. Ook wordt een workshop bloemschikken gegeven en zijn er duurzaamheidsprijzen te winnen bij het Rad van Fortuin. En dit alles gebeurt op de klanken van solopianist Daan de Jong. De ondernemers die deze dag mogelijk maken zijn Gall&Gall, Museum Het Pakhuis, Slagerij en kookstudio Uit de Bosch, Xenos, De Dorpskamer, Albert Heijn, VVV en De Zaak van Ermelo.
banner-zaak-van-ermelo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen