Zeven buurten dingen mee naar de titel ‘De Leukste Straat van Ermelo 2014’

Foto:

Het college van burgemeester en wethouders bepaalt welke buurt met de eer van de titel gaat strijken.Zaterdag 27 september vanaf 14.30 uur vindt de buurtcompetitie ‘De Leukste Straat van Ermelo’ plaats die wordt gehouden in het kader van Burendag. Zeven straten hebben zich aangemeld voor de competitie; Henriette van Heemstrahuis, Klaverlaan, Kamperfoeliehof, De Acht Schepel, Tuinfluiterstraat, Allerboschweg en de Korte Haeg. 

De activiteiten die het college als jury moet overtuigen zijn zeer divers. Van taarten proeven, de speelplaats opknappen, stampottenbuffet, kleedjesmarkt, Oud Hollandse spelen tot een Meet & Greet.
Het college is van plan alle buurtactiviteiten met een bezoek te vereren, en reiken aan het eind van de dag de wisseltrofee uit aan de winnende buurt. Bovendien wordt aan een buurt de aanmoedigingsprijs uitgereikt voor hun bijzondere inspanningen. Beide buurten krijgen bovendien een buurtcadeau. 
banner-feestfestijn-banner
Burendag Ermelo en ‘De leukste Straat van Ermelo’ is een initiatief van Buurtbemiddeling van Stimenz (voorheen MD Veluwe en per 1 mei 2014 gefuseerd met Wisselwerk), Stichting Pinel, Stichting Welzijn Ouderen, de wijkagent, gemeente en woningcorporatie UWOON. De achterliggende gedachte is dat buurtactiviteiten een positief effect kunnen hebben op de onderlinge samenhang in buurten.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen