Vier de zomer met muzikale voorstelling voor kinderen bij schaapskooi Ermelo

Foto:

Vlieg mee met het verhaal van vogel Piet, een avontuur voor klein en groot; geschikt vanaf 4 jaar. 

Op zondag 10 augustus is er om 15.00 uur de muzikale kindervoorstelling ‘Vreemde Vogel’ door NJO ensemble bij de schaapskooi Ermelo. Vlieg mee met het verhaal van vogel Piet, een avontuur voor klein en groot; geschikt vanaf 4 jaar. 
Vogel Piet
Als het winter wordt vliegen alle vogels naar het zuiden. Daar zoeken zij de warmte op. Maar vogel Piet houdt niet van warmte. Hij houdt van kou! Piet wil vliegen naar de Noordpool, waar sneeuw en ijs is. Na een barre winterse tocht vol spannende avonturen komt hij uitgeput aan op de Noordpool. Is Piet tevreden met de kou en blijft hij daar? Of verlangt hij terug naar zijn familie?
Spannend, vrolijk en leuk
De regie en het script is van Lonneke van Straalen. Na Prinses Gezocht! en Geen golf is mij te hoog schuift Lonneke van Straalen voor de derde keer aan bij de NJO Muziekzomer, met wat ongetwijfeld weer een spannende, vrolijke en vooral leuke kindervoorstelling wordt. Een collectief van het NJO speelt onder andere bewerkingen van de ‘Zomer’ uit de Vier Jaargetijden van Vivaldi en diverse arrangementen van bekende en minder bekende kinderliedjes. 
Informatie
Deze voorstelling is onderdeel van de Gelderse Muziekzomer. Kaarten ἀ € 5,00 kunnen besteld worden via www.muziekzomer.nl of zijn –zolang de voorraad strekt- verkrijgbaar op de dag zelf. De voorstelling gaat altijd door. Bij goed weer buiten; bij slecht weer op de bovenverdieping van het bezoekerscentrum Ermelosche Heide. De schaapskooi en bezoekerscentrum van Ermelo is te vinden aan de Postweg te Ermelo, bereikbaar via de Drieërweg. Meer informatie op www.schapedrift.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen