Het zaterdag gehouden Ermelo´s Kinderfestival wordt één groot kinder-speelparadijs

Foto:

Het Kinderfestival op zaterdag 7 augustus vindt maar liefst op 7 verschillende locaties plaats in, rond en buiten het dorp.

Op zaterdag 9 augustus organiseert de VVV Ermelo een gloednieuw evenement, namelijk het Ermelo’s kinderfestival. Een evenement met heel veel verschillende activiteiten voor kinderen. Het festival zal plaatsvinden op welgeteld zeven locaties, zogenaamde pleinen, door het hele centrum heen en bij de Schaapskooi op de Ermelosche Heide. Een aantal bedrijven rondom het dorp zullen dus ook meedoen met het festival. 
In het centrum zullen veel diversen sport- en spel activiteiten te doen zijn voor kinderen. Zo zijn de meest uiteenlopende attracties verspreid onder 6 pleinen in het centrum van Ermelo. U moet dan denken aan een kinderboerderij, draaimolen, springkussens en een pannakooi waar uw kind zich helemaal kan uitleven. Wat dacht u van een demonstratie graffiti spuiten. Ook hebben we een mooie catwalk die klaar ligt voor onze Ermelosche modellen die er overheen mogen paraderen, onze scouts zijn voortdurend op zoek naar kandidaten. Voorafgaand aan de modeshow zal uw kind door onze visagistes in de watten worden gelegd. U kijkt naar de modeshow, terwijl u geniet van een heerlijke versnapering op het terras.  De muziek zal zorgen voor een extra gezellige sfeer.
Ook zullen er een aantal verklede figuren rond lopen, die klaar staan voor een leuke foto van u en/ of uw kind(eren) Kortom voor ieder wat wils. Op het vernieuwde Molenaarsplein zal een nachtdierentent te bewonderen waarin je van alles kunt ontdekken. Uiteraard ontbreken de nodige aantrekkelijke kinderworkshops niet. ’t Weitje zal helemaal in het teken staan van spel en plezier, middels een aantal springkussens. Terwijl de kinderen kunnen genieten van heerlijk ongestoord spelen, kunnen de ouders heerlijk genieten van een drankje of een hapje bij één van de horecagelegenheden.
Daarnaast zal er in de omgeving ook het een en ander georganiseerd worden. Wat dacht u van een speciaal samengestelde fietsroute, voor slechts € 2,50, kunt u met het hele gezin genieten van een mooie fietstocht. Kinderen zijn extra alert door de speurtocht die wij hebben uitzet op deze route. Neem onderweg ook een kijkje bij het Klimbos. Hier kunnen de kinderen met een leuke korting zich wagen aan het spannende ‘kidsparcours’. Ook is er de mogelijkheid een balletje te slaan op de midgetgolfbaan bij camping de Paalberg tegen betaling van een kleine vergoeding. Fiets verder richting de Schaapskooi, waar een toneelstuk  ‘het verlangen van de honingbij’ speciaal voor kinderen zal zijn. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan de bijen. Het evenement zal plaats vinden tussen 10.00 en 16.00 uur. Neem vooral uw (klein)kinderen mee naar het centrum van Ermelo, want het wordt één groot kinder-speelparadijs.  U en jij komt toch ook, Wij zien u graag tegemoet.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen