Hardlopers en organisatie zijn klaar voor Halve Marathon van Ermelo 2018

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Met het rondbrengen van informatiebrieven in de hele Koninginnebuurt en de Stationsstraat denkt de organisatie van de Halve Marathon van Ermelo klaar te zijn voor zaterdag 2 juni. Met bijna 900 deelnemers belooft het een groot festijn te worden.

“De lopers zijn er, nu het publiek nog,” aldus Bas Jan Stoute van de organisatie. “Ik hoop dat er heel veel mensen komen kijken en aanmoedigen. Bijvoorbeeld in de Stationsstraat, of in de wijk het Trefpunt waar een muziekpodium staat in overleg met enkele bewoners.

Afterparty
Ook mensen die pas om 18.00 uur aansluiten zijn meer dan welkom. Dan zal er een grote After Party losbarsten met een zanger en een DJ. Stoute hoopt bijvoorbeeld dat ook de bezoekers aan het Schaapscheerdersfeest na afloop hun After Party in het dorp komen houden.

Hardloopshirt
Na-inschrijven kan op vrijdagavond 1 juni in het Pakhuis, achter de molen en op zaterdag tot een half uur voor de start. De voorinschrijvers kunnen daar ook hun startnummer ophalen. Degene die voor 1 mei zijn ingeschreven, weten zich ook verzekerd van een mooi hardloopshirt.

Militaire precisie
Abel van Willigen en Monique Bos zullen met hun mensen proberen het met militaire precisie te organiseren. “We willen voorkomen dat voorinschrijvers alsnog lang moeten wachten. Op onze website staan de startnummers per persoon al, dus bij het noemen van dat startnummer krijgen ze die gelijk met hun shirt met opgegeven maat.’’

Voor alle informatie: www.halvemarathonermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen