Eetcafé De Vos Ermelo zoekt rechterhand voor Henk Lubbersen

Foto: Eetcafé De Vos (bewerkt)

Eigenaar Henk Lubbersen van Eetcafé De Vos aan de Horsterweg 195 zoekt een rechterhand, als gastheer/gastvrouw voor achter de bar en in de bediening. Ben jij in voor een nieuwe uitdaging? Heb jij horeca-ervaring en ben je ongeveer tussen de 25 en 50 jaar oud? Neem dan contact op met Henk via 0341-553254!

Enthousiast, organisatorisch ingesteld en gastvrij; dat verwacht Henk van zijn nieuwe rechterhand die naast hem het vertrouwde gezicht gaat worden van Eetcafé De Vos. Ter illustratie vertelt Henk: “Hoe vaak zeggen mensen niet ‘We gaan naar Henk toe’.”

Minimaal 36 uur per week
Het gaat om een verantwoordelijke job van minimaal 36 uur per week. “De invulling van de werktijden zijn in overleg, maar het is hoofdzakelijk ’s avonds. We openen namelijk om 16.00 uur en van juli tot en met september om 11.00 uur. Daarnaast werk je als gastheer/gastvrouw 2 á 3 weekenden per maand.”

Heel gezellig publiek
Belangstellenden voor de functie kunnen volgens Henk rekenen op werken in een horecagelegenheid waar de bezoekers het erg naar de zin hebben. “Neem bijvoorbeeld de zaterdag; dan hebben we heel veel vaste gasten van voetbalvereniging FC Horst. Dat is heel gezellig publiek.”

Begrip in Ermelo en omgeving
Eetcafé De Vos is al vanaf 1969 een begrip in Ermelo en omgeving. Het stempel van ‘boerencafé’ is De Vos allang ontgroeid. Het Eetcafé is namelijk ook een sfeervolle locatie waar lekker en kwalitatief eten op het menu staat. Vooral de spareribs van De Vos zijn beroemd.

Nieuw jasje
Vorig jaar stak Henk Eetcafé De Vos nog in een nieuw jasje. Zo werd de buitenkant van De Vos helemaal opgeknapt door Klusnet en ook het terras van nieuwe tegels voorzien. Aan de zijde van Zeeweg ruim 30 vierkante meter bijgebouwd door Van Panhuis Bouw. Het gaat om een uitbouw die de allure heeft gekregen van een verwarmde knusse skihut.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen