Nero Barbershop Ermelo/Harderwijk gaat ook vrouwen knippen

Nero en Monique de Boer.
Nero en Monique de Boer.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Nero de Boer van Barbershop Nero-men only, met een filiaal in Ermelo en in Harderwijk, gaat op veler verzoek ook vrouwen knippen. In beide kapperszaken zijn vrouwen vanaf volgende maand iedere zaterdag welkom om hun haar te laten kappen door het ervaren team van Barbershop Nero.

De feestelijke aftrap vind plaats op zaterdag 1 april om 11.00 uur in Ermelo, De Enk 15.

‘Echt veel vraag naar’
Eigenaar Nero de Boer beseft dat veel van zijn mannelijke mannelijke clientèle hun wenkbrauwen hoog optrekken bij de nieuwe koers die de Barbershop gaat varen. “Er is”, verontschuldigt hij zich tegenover hen, “gewoon al heel lang veel vraag naar. Ik krijg zó vaak te horen: ‘Wanneer ga je nu ook eens vrouwen knippen?’. Bovendien zie ik het als dé grote kans om nog meer publiek te bereiken. Is er veel animo voor, dan gaan we zelfs meerdere dagen in de week open voor vrouwen. Maar,” stelt hij de mannen gerust, “ik richt een aparte hoek in waar de vrouwen worden geknipt.”

Uitgelezen dag
Zaterdag 1 april ziet Nero als de uitgelezen dag voor de feestelijke aftrap. “Die dag bruist het immers van de activiteiten in hartje centrum. Noem alleen maar de Fashion Day die plaatsvindt, met onder meer een diverse modeshows.”

Fifty en sixties kapsels
Tijdens de aftrap kunnen vrouwen zich laten informeren over alle mogelijkheden. Zo zetten Nero en zijn team onder meer de fifty en sixties kapsels centraal, haarstijlen die weer helemaal trendy zijn, met fotoboeken en modellen. “Willen vrouwen liever een ander kapsel, dan staan wij daar natuurlijk ook voor open.”

Met medewerking van Mo-unique
Bovendien is zijn vrouw Monique van de partij om vrouwen kennis te laten maken met haar schoonheidssalon Mo-unique. Vooral omdat de schoonheidssalon gaat uitbreiden en verhuist naar een nieuw adres. “Belangstellenden worden professioneel opgemaakt, de wenkbrauwen geëpileerd tot een manicure van de nagels.” Iedere bezoeker krijgt daarnaast een cadeaubon om te besteden bij schoonheidssalon Mo-unique.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen