Moda Donna e Si Ermelo presenteert Spring Summer Show 2017

Peter Moes en Francis Zondag.
Peter Moes en Francis Zondag.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Ook zo benieuwd wat de nieuwste voorjaar/zomermode voor u in petto heeft en welke combinaties u flatteren? Beleef het met de Spring Summer Show 2017 op de catwalk van Moda Donna e Si in de winkel aan de Stationsstraat 113, hét adres voor exclusieve mode voor dames én heren in Ermelo.

De Spring Summer Show vindt plaats op donderdag 30 maart, aanvang: 19.30, start show: 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Moda Donna e Si. 

Echt blij
Het is de tweede modeshow die het team van Moda Donna e Si: Renate Bussemaker, Francis Zondag en Alwin Veenendaal onder leiding van Peter Moes, geeft sinds de doorstart van de kledingzaak halverwege vorig jaar. “We zijn echt blij het nieuwe eigenaars-echtpaar Hammie en Richard van Heukelum, dat er voor gezorgd heeft dat de doorstart mogelijk was”, menen Peter Moes en Francis Zondag oprecht.

Nieuwe voorjaarsmode
Ze zien uit naar de Spring Summer Show 2017 die wordt gehouden in samenwerking met Leene schoenen & tassen en Geert Eyefashion Optiek. Het belooft een gezellige en informele avond te worden met een hapje en drankje én leuke attentie voor belangstellenden, waarbij de nieuwe voorjaar/zomermode centraal staat. De nieuwe collectie wordt geshowd door 10 mannequins; 6 dames en 4 heren.

Happy Yellow
De thema’s Beach, Business, 10 Days, Denham en Black & White spelen de hoofdrol  in de manier waarop de voorjaarsmode wordt gepresenteerd. Een tipje van de sluier; kleur mag weer gedragen worden volgens Peter en Francis. Zo toont het kleurbeeld veel blauw-, wit-, rood-, zwart- en natuurtinten. Maar ook veel lichtgrijs-tinten domineren het modebeeld, als ook zachte tinten als mint en zacht-blauw. Daarnaast is Happy Yellow de nieuwe kleur die het dit jaar gaat maken.

Comfortabel
Bovendien gaat het om comfortabel te dragen kleding uitgevoerd in effen stoffen of met stipjes, streepjes tot kekke prints, er is heel veel keuze. Ook de heren kunnen zich verheugen op de nieuwste piqué overhemden, frisse polo’s, T-shirts en vlotte spijkerbroeken tot de mooiste kostuums, colberts en pantalons.

Nieuw!
Naast de vertrouwde kwaliteitsmerken worden er bovendien 3 nieuwe merken voor dames en heren geïntroduceerd:

  • Cavallaro
  • Denham
  • Samsøe & Samsøe

Zie ook: modadonnaesi.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen