‘Kwartet’ maakt van Oranjefeest hét Feest in Ermelo

Robert, Marnix, Marco en Jan.
Robert, Marnix, Marco en Jan.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De buren Café De Molenaer, Café De Veluwe, de Dorpskamer en Restaurant Van Sprang hebben de handen ineen geslagen voor een groots opgezet gezellig Oranjefeest. Ofwel, het kwartet Marco van Dijk, Marnix Grift, Robert Jonker en Jan Dooijewaard maken van Koningsnacht en Koningsdag een spraakmakend feest voor jong én oud. De toegang is vrij!

Het Oranjefeest vindt plaats op woensdagavond 26 en donderdag 27 april en concentreert zich op ’t Weitje en het terras van Restaurant Van Sprang. De vier horeca-ondernemers hebben alle krachten, kennis, middelen en thema’s gebundeld om van het Oranjefeest hét feest in Ermelo te maken, onder de noemer ‘Samen Sterker 2.0’, refereert Marnix Grift aan de succesvolle samenwerking met Marco van Dijk.

The place to be
De mannen zijn ervan overtuigd dat ’t Weitje met de beeldbepalende Muziektent, samen met het terras van Restaurant Van Sprang, zich prachtig leent voor het Oranjefeest. Weer of geen weer; ’t Weitje is ’the place to be’ tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Er wordt namelijk voor voldoende overkapping gezorgd zodat het publiek, stel dat, droog blijft.

Qmusic The Party
Totaalbeleving is het sleutelwoord van het Oranjefeest. De heren zijn dan ook van plan flink uit te pakken met de oranje-versiering, licht en geluid. Ook de programmering is niet mis. Zo hebben Marco, Marnix, Robert en Jan Qmusic The Party weten te strikken voor de Koningsnacht die begint om 19.00 uur, met als podium de Muziektent. Wat garandeert dat met de dj’s van Qmusic, die muziek draaien voor jong tot oud, het dak eraf gaat. Qmusic The Party duurt tot 23.30 uur, dan verplaatst het feest zich naar de cafés. Restaurant Van Sprang is gesloten en na het feest sluit ook de Dorpskamer de deuren.

Koningsdag
Koningsdag op ’t Weitje start om 11.00 uur. Wederom belooft het één groot feest te worden met de hele dag vertier voor piepjong, jong en oud. Kinderen kunnen rekenen op een speelparadijs met heel veel leuke activiteiten. Daarnaast wordt jong en oud vermaakt door diverse artiesten die live optreden. Ook heeft de Dorpskamer een aangepaste menukaart in verband met het Oranjefeest en zijn de beide cafés geopend. Restaurant Van Sprang is gesloten, met uitzondering van het terras.

Feest in Ermelo
Het Oranjefeest is het eerste evenement dat wordt georganiseerd in het kader van Feest in Ermelo. De bedoeling is dat er nog vele feestje zullen volgen om Ermelo nóg leuker te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen