Feestavond vernieuwde Eetcafé De Vos Ermelo swingt de pan uit

Eetcafé De Vos aan de Horsterweg 195 vierde gisteravond, vrijdag 2 december, zijn nieuwe jasje. Aanvankelijk moest het publiek even de werkweek van zich afschudden, maar toen gingen de voetjes ook echt van de vloer op de onvervalste rock ’n roll muziek van The Razzles.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Swingende muziekavond
Fans weten inmiddels dat een optreden van The Razzles garant staat voor swingende muziekavond. Wie de formatie voor het eerst hoorde toonde zich aangenaam verrast door het sfeertje wat de in stijl verklede mannen wisten te creëren. Wat alles te maken heeft met het repertoire – van Elvis Presley tot Bill Haley – en de sound van de band met een prominente rol voor de contrabas. Want het is juist het diepe en lage geluid wat voor het swingeffect zorgt. Waarbij de op de snaren tokkelende muzikant de muziek door het Eetcafé liet denderen.

Gert Doppenberg
Absolute ster van de feestavond was Gert Dobbenberg. Want met zijn soepele dans-moves wist hij menig vrouw te verleiden tot een dansje vlak voor het podium. Bovendien spoorde het meer mensen aan de heupen los te gooien.

Nieuwe uitstraling voor De Vos
Iedereen was erg te spreken over het nieuwe jasje van Eetcafé De Vos, een bewuste keus van uitbater Henk Lubbersen. Met de nieuwe uitstraling wil hij De Vos nog meer op de kaart zetten als sfeervolle locatie waar lekker en kwalitatief eten op het menu staat. Zo is de buitenkant van De Vos helemaal opgeknapt door Klusnet en is het terras van nieuwe tegels voorzien. Daarnaast is aan de zijde van Zeeweg ruim 30 vierkante meter bijgebouwd door Van Panhuis Bouw. Het gaat om een uitbouw die de allure heeft gekregen van een verwarmde knusse skihut. Absolute blikvanger van de uitbouw die ook bedoeld is al ‘kroegje’ voor de rokers, is de riante loungehoek van blank hout die is getimmerd door Albert van der Horst.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen