Ook BouwSports Ermelo omarmt Drumble Dance

Er is twee maal een demonstratie Drumble Dance
Er is twee maal een demonstratie Drumble Dance
Foto: Archief BouwSports Ermelo

Drumble Dance verovert Ermelo. De nieuwe manier van sporten voor jong en oud wordt nu ook gegeven bij sportcentrum BouwSports aan de Kerkdennen 40a: op dinsdagavond van 19:00 – 20:00 uur.

Pure sportvreugde
Arjon van den Tillaart ontwikkelde deze bijzondere combinatie van drummen op fitnessballen en dansen op muziek; goed voor lichaam én geest. Drumble Dance is vanaf 4 jaar tot 80 jaar, iedereen kan er aan meedoen. Het materiaal waarmee de Drumble Dance-ers in actie komen zijn kunststof wasmanden, fitnessballen en een setje drumstokken. Stokjes die overigens omgekeerd worden gebruikt. Want de handvatten zijn dikker en maken veel meer herrie. Wat de gezamenlijke sportvreugde verhoogt.

Over Arjon
Het drummen zit Arjon van den Tillaart in het bloed. Al op jonge leeftijd waren potjes en pannetjes niet veilig voor zijn groeiende passie. Hij drumde onder meer in verschillende bandjes, kreeg privé-les van een Afrikaanse djembee-leraar en volgde Japans slagwerk lessen. Ook leerde hij op een dansschool springen, bewegen en dansen op muziek. Al zijn ervaring bracht hij samen in Drumble Dance.

Drumble Dance voor de jeugd
In het kader van de buurtsport krijgen de kinderen van groep 5 tot en met 8 van de Ireneschool 6 weken lang de mogelijkheid kennis te maken met Drumble Dance. Mocht er voldoende vraag zijn dan start BouwSports ook een les voor jeugd/kinderen.

Zie ook bouwsports.nl en drumbledance.nl

Banner BouwSports 120x180

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen