The Travel Club Ermelo introduceert cruisen naar kerstmarkten in Duitsland

Foto: The Travel Club Ermelo/ermelo.nieuws.nl

Exclusief voor The Travel Club introduceert Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur in Ermelo van de reisbureauketen, een 4-daagse riviercruise met de Rembrandt van Rijn naar de mooiste kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf.

Duitsland is immens populair als het gaat om kerstmarkten. Vooral de kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf staan alom bekend om hun prachtige ambiance, de vele kraampjes en sfeervolle kerstverlichting. The Travel Club Ermelo maakt een bezoek aan deze markten nog exclusiever met een riviercruise, van zondag 18 december 2016 van 20.00 uur tot en met woensdag 21 december 2016 14.00 uur.

Al vanaf 299 euro per persoon stap je in Arnhem aan boord van het moderne riviercruiseschip de Rembrandt van Rijn, dat is voorzien is van alle gemakken. Laat je aan boord bovendien verwennen door een volledige verzorging met ontbijtbuffetten, lunches, 4-gangen diners en koffie of thee op de gebruikelijke tijden.

Belangstelling gewekt? Boek dan nu bij Therèse van Eck: 06-52427742, [email protected]. Klik HIER voor de website van The Travel Club Ermelo.

Reisschema

Dag 1: Arnhem

De inscheping en ontvangst met koffie aan boord vindt plaats om 20.00 uur. Vervolgens wordt het personeel aan je voorgesteld onder het genot van een welkomstdrankje. Het schip vertrekt om 20.30 uur uit Arnhem.

Dag 2: Düsseldorf – Altstadt, Marktplatz en Königsallee

Om 08.00 uur legt het schip aan in Düsseldorf. Na een uitgebreide brunch (09.00-10.30 uur) is het tijd om op eigen gelegenheid de stad in te gaan. In de sfeervolle Altstadt vind je de leukste kerstmarkt. De kraampjes op de Marktplatz zijn in dezelfde historische stijl neergezet als de panden in de omgeving.

De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in Jugendstil-stijl. De reusachtige kastanjebomen en de Königsallee, de PC Hooftstraat van Düsseldorf, zijn schitterend verlicht. Zo kom je meteen in de kerststemming! De kerstverlichting leidt je naar het volgende plein met weer een geheel eigen karakter. Zes verschillende stijlen in één stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurants in de omgeving is wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo aantrekkelijk en bijzonder maakt.

De lunch is op eigen gelegenheid in Düsseldorf.

Na een dag slenteren langs de vele kraampjes en winkeltjes is het rond 17.30 uur heerlijk terugkomen op het schip. Je zet de tassen in de hut en geniet aan boord van de Rembrandt van Rijn om 18.00 uur van een heerlijk 4-gangen diner. Om middernacht vertrekt het schip richting Keulen.

Dag 3: Keulen – Altmarkt en Keulse Dom

Je komt ’s ochtends vroeg in Keulen aan. Na het ontbijtbuffet (08.00 tot 09.00 uur) en een heerlijke lunch (12.30 uur) is het tijd om de stad in te gaan en de kerstmarkten te bezoeken.

Er zijn in Keulen meerdere kerstmarkten, maar de meest traditionele markt vind je op de ‘Altmarkt’ bij de Keulse Dom. Hier kun je vast wel een middag en avond doorbrengen. Je dineert om 19.00 aan boord en aansluitend wordt er een gezellige avond georganiseerd op het schip.

Dag 4: Keulen-Arnhem

We vertrekken al vroeg, om 05.00 uur, uit Keulen en varen rustig terug over de Rijn naar Arnhem. We lunchen aan boord en komen om 14.00 uur aan in Arnhem, waarna de ontscheping plaatsvindt.

Uw riviercruise schip – M.P.S. Rembrandt van Rijn

Met een fraai interieur en een uitstekende verzorging aan boord staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vind je de gezellige Captains Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heb je door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. Onder de grote overkapping van het zonnedek staan diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren lig je heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden en terrasstoelen.

Uw hut

Op het Promenadedek liggen vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers.

Het klimaat regel je met de airconditioning en verder vind je er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mis je niets van de omgeving.

De standaard tweepersoonshutten zijn ook royaal en hebben een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte.

De bedden worden overdag omhoog geklapt, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die je deels kunt openschuiven.

Prijzen zijn per persoon en inclusief:

– Alle maaltijden aan boord en 4-gangen diner zoals omschreven in het programma.

(m.u.v. lunch op dag 2 in Düsseldorf)

– Koffie en thee in de ochtend en middag op de gebruikelijke tijden.

– Live muziek

– Welkomstdrankje op de inschepingsavond

Exclusief:

– Drankjes.

– Fooien naar eigen inzicht.

– Vervoer naar en van het schip in Arnhem.

– Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen