LTV Irminloo Jeugd Club Kampioenschappen 2024

LTV Irminloo Jeugd Club Kampioenschappen 2024.
LTV Irminloo Jeugd Club Kampioenschappen 2024.
Foto: eigen foto

Een groot deel van de jeugdspelers in de categorieën Rood, Groen 1 en Groen 2 heeft deelgenomen aan de Jeugd Clubkampioenschappen bij L.T.V.

Van Bram Burggraaff.

Trotse winnaars
Trainer Emar hield een mini-toernooitje met de kleinsten en daar is natuurlijk iedereen kampioen geworden. Er waren (pr)ijsjes voor iedereen en de nummers 1 en 2 van Groen hebben nog een extra prijs gekregen: Een bon om naar de film te gaan. De trotse winnaars van Groen 1 waren Roel Dijkema (Groen 1) en Stef Wijnia (Groen 2). Met mooi weer, leuke wedstrijden, een goede sfeer, veel toeschouwers en een lekkere lunch voor de kinderen was het een zeer geslaagd toernooi!

Voorjaarscompetitie
Net zoals bij de volwassen hebben ook vier teams van de jeugd deelgenomen aan de Voorjaarscompetitie, waarvan er twee kampioen geworden zijn. Het team Irminloo 1 (Groen 1) heeft alle zeven wedstrijden gewonnen en zo werden Hugo de Graaf, Koen Harmsen, Valentijn Heuperman, Tom Sloof en Olivier van der Goot kampioen.

Ook Irminloo 1 (jongens 13 t/m 17 jaar) is kampioen geworden met winst in alle zeven wedstrijden. Het team bestond uit Tycho Bakker, Tom van Geldorp, Floris de Lint, Axel Bakker, Jesse Ligthart en Max Celie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen