DVS’33 Ermelo blijft steken op bloedeloze 0-0 tegen hekkensluiter Jong Almere FC

Foto: Theo Aalten

DVS’33 Ermelo heeft zaterdag 25 maart op eigen terrein met 0-0 gelijk gespeeld tegen hekkensluiter Jong Almere FC. De Ermelose derde divionist staat op de tiende plaats van de ranglijst met 38 punten uit 28 duels en blijft met 13 punten uit 5 duels koploper in de derde periode.

Het was een zeer matige wedstrijd met nauwelijks kansen voor beide ploegen. De ploeg uit Almere deed zeker niet onder voor de DVS en kreeg de eerste grote kans, maar doelman Paul Eppink, de vervanger voor geblesseerde Daan Huiskamp, voorkwam een treffer.

Overtreding
Aan de andere kant redde zijn collega van Almere knap bij een schot van Joran Pot. De gasten kwamen goed weg, toen Maurice de Ruiter in tweede instantie doel trof, maar daarbij volgens de scheidsrechter een overtreding op de keeper had gemaakt.

Knappe reddingen
In het begin van de tweede helft greep de Ermelose defensie enkele malen niet goed in, waardoor er kansen ontstonden voor Jong Almere FC, maar keeper Paul Eppink hield met een aantal knappe reddingen zijn ploeg op de been. De spaarzame kansen van DVS werden door Benjamin Roemeon en invaller Frank Heus niet benut.

Gat van 10 punten
In de slotfase kwam de thuisploeg goed weg, toen een vrijstaande aanvaller van de Almere de bal rakelings over schoot. Uiteindelijk werd het puntje gekoesterd bij DVS, dat zo goed als veilig is, want door de 4-3 nederlaag van Odin’59 bij Jong FC Volendam is er inmiddels een gat van 10 punten met de gevarenzone.

Spakenurg
DVS’33 Ermelo speelt komende zaterdag in Spakenburg tegen IJsselmeervogels, dat dankzij een nipte 2-1 overwinning op VVOG koploper blijft met 52 punten uit 27 duels. De Ermelose ploeg zal zich graag willen revancheren voor de 1-6 nederlaag, die het in de thuiswedstrijd leed.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen